reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heda małymi kroczkami i wszystko będzie lepiej. Wierzę z całego serca ze razem wytrzymamy do czerwca by pierwszy raz spojrzeć na nasze malenstwa

reklama
Heda jeny... Tak strasznie Ci wspolczuje tyle strachu i przeżyć oby było dobrze. Moja sąsiadka doleżała z odklejonym łożyskiem. Ściskam Cię mocno! A bolała Cię przed kość łonowa?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Heda ... Trzymam kciuki!

oar8pg4njiayxtbm.png

Tynka ooo rzeczywiście duży już Twój bobasek. Dobrze, przynajmniej się uspokoilaś że wszystko w porządku [emoji4]

Heda biedulko tyle stresu [emoji20] trzymaj się. Musi być dobrze

Ja jestem obrażona na mojego.....jak mnie nie przeprosi to nie będę się odzywać do Nowego Roku [emoji36]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Majka ja straciłam dziecko bo łożysko mi się odkleilo, żadnego bólu nie miałam. Jak leżałam w łóżku dziecko bardzo było ruchliwe co mnie mocno zdziwiło a kiedy wstałam do łazienki zalałam się krwią która lala się do samego szpitala a minęło naprawdę dużo czasu minęło. Jak mnie zobaczyli byli zdziwieni że stoję o własnych siłach.

U Hedy napewno odkleilo się częściowo, całe szczęście i napewno spowrotem się przyklei, takie dziewczyny też znam i nie leżały do końca ciąży tylko normalnie śmigaly.

reklama
Majka ja straciłam dziecko bo łożysko mi się odkleilo, żadnego bólu nie miałam. Jak leżałam w łóżku dziecko bardzo było ruchliwe co mnie mocno zdziwiło a kiedy wstałam do łazienki zalałam się krwią która lala się do samego szpitala a minęło naprawdę dużo czasu minęło. Jak mnie zobaczyli byli zdziwieni że stoję o własnych siłach.

U Hedy napewno odkleilo się częściowo, całe szczęście i napewno spowrotem się przyklei, takie dziewczyny też znam i nie leżały do końca ciąży tylko normalnie śmigaly.
O matko strasznie mi przykro, nie wyobrażam sobie co musiałaś przeżyć aż mnie ciarki przechodzą nikogo nie powinno to spotkać :(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry