reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heda trzymam mocno kciuki by leki i leżenie powstrzymały odklejanie i krwawienie, a z maluszkami było wszystko dobrze!

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Majka ja straciłam dziecko bo łożysko mi się odkleilo, żadnego bólu nie miałam. Jak leżałam w łóżku dziecko bardzo było ruchliwe co mnie mocno zdziwiło a kiedy wstałam do łazienki zalałam się krwią która lala się do samego szpitala a minęło naprawdę dużo czasu minęło. Jak mnie zobaczyli byli zdziwieni że stoję o własnych siłach.

U Hedy napewno odkleilo się częściowo, całe szczęście i napewno spowrotem się przyklei, takie dziewczyny też znam i nie leżały do końca ciąży tylko normalnie śmigaly.
Nawet sobie nie wyobrażam co musiałaś przeżyć. Jak mnie teraz nastraszyli tym rozwarciem i sobie uświadomiłam, że jeszcze nic nie jest przesądzone i ja moge stracić moje maleństwo. To jest coś strasznego. Strata zawsze boli ale, taka w 1 trymestrze- jakby to nie zabrzmiało poprostu się zdarza. A teraz jak już tak bardzo kochamy i czujemy nasze skarby... jesteś mega dzielną babką, że to przetrwałaś i nadal jesteś przy zdrowych zmysłach.

w57vyx8dubspq12k.png

Nawet sobie nie wyobrażam co musiałaś przeżyć. Jak mnie teraz nastraszyli tym rozwarciem i sobie uświadomiłam, że jeszcze nic nie jest przesądzone i ja moge stracić moje maleństwo. To jest coś strasznego. Strata zawsze boli ale, taka w 1 trymestrze- jakby to nie zabrzmiało poprostu się zdarza. A teraz jak już tak bardzo kochamy i czujemy nasze skarby... jesteś mega dzielną babką, że to przetrwałaś i nadal jesteś przy zdrowych zmysłach.

w57vyx8dubspq12k.png
Człowiek jest bardzo silną istotą. Ilu matkom zmarły duże dzieci - te które już ileś lat wychowywały.
Miejmy nadzieję, że nie bedzie nam dane nigdy takiego dramatu doświadczyć.

reklama
Do góry