reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
Nawet sobie nie wyobrażam co musiałaś przeżyć. Jak mnie teraz nastraszyli tym rozwarciem i sobie uświadomiłam, że jeszcze nic nie jest przesądzone i ja moge stracić moje maleństwo. To jest coś strasznego. Strata zawsze boli ale, taka w 1 trymestrze- jakby to nie zabrzmiało poprostu się zdarza. A teraz jak już tak bardzo kochamy i czujemy nasze skarby... jesteś mega dzielną babką, że to przetrwałaś i nadal jesteś przy zdrowych zmysłach.Majka ja straciłam dziecko bo łożysko mi się odkleilo, żadnego bólu nie miałam. Jak leżałam w łóżku dziecko bardzo było ruchliwe co mnie mocno zdziwiło a kiedy wstałam do łazienki zalałam się krwią która lala się do samego szpitala a minęło naprawdę dużo czasu minęło. Jak mnie zobaczyli byli zdziwieni że stoję o własnych siłach.
U Hedy napewno odkleilo się częściowo, całe szczęście i napewno spowrotem się przyklei, takie dziewczyny też znam i nie leżały do końca ciąży tylko normalnie śmigaly.
Człowiek jest bardzo silną istotą. Ilu matkom zmarły duże dzieci - te które już ileś lat wychowywały.Nawet sobie nie wyobrażam co musiałaś przeżyć. Jak mnie teraz nastraszyli tym rozwarciem i sobie uświadomiłam, że jeszcze nic nie jest przesądzone i ja moge stracić moje maleństwo. To jest coś strasznego. Strata zawsze boli ale, taka w 1 trymestrze- jakby to nie zabrzmiało poprostu się zdarza. A teraz jak już tak bardzo kochamy i czujemy nasze skarby... jesteś mega dzielną babką, że to przetrwałaś i nadal jesteś przy zdrowych zmysłach.
Miejmy nadzieję, że nie bedzie nam dane nigdy takiego dramatu doświadczyć.
Zając Czerwcowy
Pierdzieli głupoty! Będzie dobrze Kochana :* trzymam kciuki mocno mocno !Lekarz kazał się przygotować że będzie źle... Nie mówił skąd krwawienie. Dzieciaki niby ok... Może leki pomogą
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
:* ostatecznie będziesz nam Kochana leżała. Uszy do góryDzięki dziewczyny... Lekarz mówił że łożysko się odkleja dlatego krwotok. Już niby jest ciut lepiej.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
A ja dopiero wstałam [emoji33]
Aleksandrax
Heda trzymał mocno kciuki!
Przytulam. Wszytko musi być dobrze.
Przytulam. Wszytko musi być dobrze.
reklama
Anusiek1508