reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zgodnie z zasadą ze ludzie z problemami więcej piszą mniejmy nadzieję że i Justynki wszystko ok [emoji4]
Przy Wroniastej zwalam na brak neta, Ale zastanawia mnie jeszcze zniknięcie Nahii kiedyś przecież dużo pisała

16udskjopmtfyunf.png
Zwalmy na okres świąteczny kupa roboty wyjazdy. Pewnie dziewczyny wrócą w styczniu jak się wszystko uspokoi

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
"Zgodnie z tym, co opowiadają kobiety, które przeszły już niejedną ciążę, gdy tętno płodu przekracza 140 uderzeń na minutę, najprawdopodobniej za kilka miesięcy przywitamy na świecie córeczkę. Gdy zaś jest niższe – wszystko wskazuje na to, że powinnyśmy przygotować się na synka."
Czy ktos sie pod tym podpisuje?
Na ostatnim usg tetno mojego bobasa wynosilo 160 uderzen na minute i wg poloznej jest dziewczynka,ale jeszcze nie na 100 %
A jak u was?
U mnie 156/min zobaczymy połówkowe 23.01 trzymajcie kciuki żeby coś było widać mam zamiar zacząć jakieś zakupy po tym USG miłego dnia
U mnie dzisiaj kurze i pierniki Jeszcze na zakupy bo lodówka pusta z czego ja śniadanie wyczaruje?

"Zgodnie z tym, co opowiadają kobiety, które przeszły już niejedną ciążę, gdy tętno płodu przekracza 140 uderzeń na minutę, najprawdopodobniej za kilka miesięcy przywitamy na świecie córeczkę. Gdy zaś jest niższe – wszystko wskazuje na to, że powinnyśmy przygotować się na synka."
Czy ktos sie pod tym podpisuje?
Na ostatnim usg tetno mojego bobasa wynosilo 160 uderzen na minute i wg poloznej jest dziewczynka,ale jeszcze nie na 100 %
A jak u was?
mój na 95% Syn miał ostatnio 161

w57vyx8dubspq12k.png

Cześć Dziewczyny [emoji112]
Spałam prawie 12 godzin wow! A miałam taka ochote na książkę przed snem ale padłam...
Ubrałysmy wczoraj z Nikosią choinke i porobiłam kilka rzeczy...
Ciekawe jak z moja waga, bo w domu nie mam i u ginka sie tylko waze. Ostatnio przez dwie wizyty waga stała w miejscu 64kg. U mnie równo z brzuchem tyje dupka i uda niestety... I wogole boki mi jakoś oblalo i talia zanika.. Cóż poradzić [emoji17]
Wiecie, ze moja tesciowa dowie sie dopiero w świeta, ze znow bedzie babcia? Ciężko mi przewidzieć jej reakcje...
A jeszcze 3 dni i zobacze M!!![emoji5] Widziałam go na żywo ostatnio 8 października... Skype to nie to samo... Nikosia prawie włazi do laptopa jak go widzi. Teskni.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
U mnie +1kg ale ja się cieszę jak gwizdek. Wizja tego że pierwszy raz w życiu będę ważyć 50kg mnie cieszy niesamowicie. A jeszcze jak by zostało przy obecnej figurze to już wogóle. W końcu moglabym krew oddawać. [emoji3]

A co do cery to nie za dobrze. Przed ciąża miałam juz unormowaną a tu znowu cos wychodzi w strefie T i w okolicach uszu [emoji17]

7v8r9jcg9vxigot5.png

Do góry