reklama
an93
Fanka BB :)
Zając Czerwcowy i jak pytałaś może o zapisy tam u siebie? Ja niestety jednak do niej nie pójdę,bo pierwsze terminy ma dopiero na połowę lutego,a dla mnie to za późno
Edit jednak się trochę wycwaniłam i zadzwoniłam tam na ochotę się zapisać
Ostatnia edycja:
Zając Czerwcowy
Ooo i na kiedy są terminy na Ochocie? Nie byłam pójdę w czwartek. Mi na luty w sam razZając Czerwcowy i jak pytałaś może o zapisy tam u siebie? Ja niestety jednak do niej nie pójdę,bo pierwsze terminy ma dopiero na połowę lutego,a dla mnie to za późno
Będziesz obok mnie, zapraszam na herbatkę
Anulka.
Witam dziewczynki [emoji4] nie było mnie cały dzień Ale juz jestem. Dużo się u mnie dzisiaj działo [emoji1] Byłam na zarąbistych zakupach[emoji38] i Junior ma dużo nowych rzeczy. Jutro wkleję zdjęcia do zakupków [emoji4] Ale jestem zajarana [emoji2]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt [emoji9]
A i zapisałam się na połówkowe dopiero na 11 stycznia[emoji53] no trudno muszę poczekać...
Gratuluję wszystkich udanych wizyt [emoji9]
A i zapisałam się na połówkowe dopiero na 11 stycznia[emoji53] no trudno muszę poczekać...
Anulka.
Tylko nie mów temu drugiemu ze już byłaś [emoji28]Ja Połówkowe mam na 23stycznia to dopiero 18t6d ale to u polskiego lekarza a u siebie mam na 7lutego więc będę miała fajne porównanie[emoji2]
tynka2506
Ja się chciałam dzisiaj zapisać na połówkowe ale nikt mi nie odbierał spróbuje jutro
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bellax123!
Cholera wy tak piszecie o tym połówkowym a ja się na nie, nie zapisałam. Dziś mam 15t0... Na usg gen w 14 tyg lekarz powiedział, że wszystko jest idealnie- badanie 40min. wszystko ale to wszystko posprawdzał i powiedział że jeśli bardzo chce iść na połówkowe to mogę ale on nie widzi sensu... i tak teraz w sumie nie wiem. Moja gin powiedziała że zobaczymy jeśli będziemy mieć jakieś wątpliwości to pójdę, ale wizytę mam u niej dopiero 29.12 więc będzie już za późno na umówienie się na polowkowe...