reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

an93 spokojnie wszystko jest napewno wporzadku ja też piersi czuje bardzo sporadycznie i gdyby nie bezsenność i rosnący brzuch to też bym się zastanawiała czy jestem w ciąży [emoji6] i jak to któraś napisała nie ma na tym forum czarnych myśli tylko same pozytywne [emoji5] i tego się trzymamy [emoji4]

w4sqskjo6e3xshfe.png

reklama
Heeeej :)
Bellax, haha, dobre :D Ja teeż miałam zabawną sytuacje na prenatalnych. Podeszłam do rejestracji a babka pierwsze pytanie jaki mi zadała to czy jestem pełnoletnia. OMG, mam 24lata. :o:p

Kiepski dzień. Zemdlałam w sklepie.. Narobiłam sprzedawczyni strachu, udało mi się ją na szczęście przekonać, żeby nie wzywała pogotowia, bo to "tylko" ciąża. Nie zdarzało mi się wcześniej, zastanawiam się czy to nie jest symptom czegoś niedobrego. Chyba polecę jutro na krew.

Dołączam do bezobjawowych. :) Ja nawet brzucha nie mam. :p

Super te pamietniki. Ja kupie na pewno ale taki gdzie można wkleić zdjęcie usg ale też wpisywać i wklejac już zdjęcia dziecka. Mam taki pamiętnik z pierwszego roku mojej córci. Piękna pamiątka

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie są dwa rodzaje, pamiętnik ciąży, i pamiętnik dziecka z pierwszego roku życia :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Heeeej :)
Bellax, haha, dobre :D Ja teeż miałam zabawną sytuacje na prenatalnych. Podeszłam do rejestracji a babka pierwsze pytanie jaki mi zadała to czy jestem pełnoletnia. OMG, mam 24lata. :o:p

Kiepski dzień. Zemdlałam w sklepie.. Narobiłam sprzedawczyni strachu, udało mi się ją na szczęście przekonać, żeby nie wzywała pogotowia, bo to "tylko" ciąża. Nie zdarzało mi się wcześniej, zastanawiam się czy to nie jest symptom czegoś niedobrego. Chyba polecę jutro na krew.

Dołączam do bezobjawowych. :) Ja nawet brzucha nie mam. :p
Uuu to kiepsko. ale powiem ci ze I mi zdarzyło się stracić na chwile przytomność na szczęście w domu. Tez się przestraszylam ale to było tylko jeden raz wiec juz jestem spokojna.

Ja teeż miałam zabawną sytuacje na prenatalnych. Podeszłam do rejestracji a babka pierwsze pytanie jaki mi zadała to czy jestem pełnoletnia. OMG, mam 24lata. :o:p
mój mąż miał 31 lat i babka w lidlu nie chciała mu piwa sprzedać bo nie miał dowodu ze sobą .Nie było mu do śmiechu bo godzina była za 21:55 a alkohol w Irlandii sprzedają do 22:00 , a w wielki piątek w ogóle nie można kupić alkoholu . Mnie nigdy o dowód nie pytali nawet tak miałam 16 lat :(

pamiętniki ciąży ? nie wiem co to ale zaraz poszperam , jestem maniaczką kolekcjonowania wszelkich pamiątek :D listy od męża ( tak dziewczyny kiedyś nie miałam telefonu nawet stacjonarnego , a że mąż wtedy jeszcze chłopak mieszkał daleko 100 km pisaliśmy do siebie listy ), kartki urodzinowe , ze ślubu .oooo tak :)

Bardzo romantycznie.Ja mam takie pamiatki jak bylam z moja pierwsza miloscia.Teraz wszystko takie wirtualne;)

Dziewczyny czy sa jakies bezpieczne maści na rwę kulszową?Wizyta dopiero w poniedzialek a nie moge chodzic ani siedziec przez bol. Poza tym dokucza mi potworny bol w dolnej czesci brzucha.Ile nospy mozna wziac dziennie?Moze ktos wie..?

reklama
Do góry