reklama
motylek05
Fanka BB :)
motylek05
Super wiadomości!Cześć, dziewczyny!
Odebrałam wczoraj wyniki krwi i wszystko jest dobrze.
Jestem już po usg gen, kość nosowa jest, przezierność 1,5cm, serce ma zastawki i pracuje sprawnie więc wszystko bardzo dobrze! [emoji2]
Jadę zrobić jeszcze Pappa, kosztuje tylko 73zł więc radził zrobić dla pewności.
Teraz doczytam ponad 400 zaległych postów, żeby wiedzieć co u Was [emoji4]
Dobrego dnia!
Zając Czerwcowy
Nie, mowię o Opaczewskiej to jest dosłownie na przeciwko mnie żal byłoby nie pójść jak mam pod nosem A Boramed gdzie jest ?Zając jeżeli mowa o Boramed to mają 3d i 4d,bo na stronce czytałam
tynka2506
Ja jeszcze się wyleguje w łóżku ale od rana dużo stresów przez prace mojego męża może ten dzień się zakończy lepiej, taka piękna pogoda
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
SisiP
Justyna spoznione sto lat! Aby wszystko sie ulozylo. Pieknego i zdrowego dzidziusia i spelnienia marzen, a przede wszystkim mniej zmartwien.
Nie zagladalam do Was przez ostatni tydzien bo w pracy mam armagedon i jak wracam do domu to padam na twarz. Ale widze ze wizyty udane. Moze dzis sprobuje chociaz troche nadrobic . Jutro usg genetyczne i zaczynam sie denerwowac...
Nie zagladalam do Was przez ostatni tydzien bo w pracy mam armagedon i jak wracam do domu to padam na twarz. Ale widze ze wizyty udane. Moze dzis sprobuje chociaz troche nadrobic . Jutro usg genetyczne i zaczynam sie denerwowac...
Ostatnia edycja:
an93
Ursynów i praga południeNie, mowię o Opaczewskiej to jest dosłownie na przeciwko mnie żal byłoby nie pójść jak mam pod nosem A Boramed gdzie jest?
W Boramedzie i ja byłam na USG 3D w pierwszej ciąży. 250zł, ale USG bardzo dokładne. Lekarz wszystko pokazuje, omawia. Teraz też zamierzam się wybrać na połówkowym.
U
użytkownik 16
Gość
Dziękuję. Napewno wszystko na wizycie okaże się pozytywne. Ja mam jutro wizyte taka zwykła ale mam cicha nadzieje podejrzeć płeć. Tak bardzo chciałabym juz wiedzieć.Justyna spoznione sto lat! Aby wszystko sie ulozylo. Pieknego i zdrowego dzidziusia i spelnienia marzen, a przede wszystkim mniej zmartwien.
reklama
Wszystkiego najlepszego Justynko.Przede wszystikim zdrowia dla ciebie i tej małej istotki ktora nosisz.Reszta sie sama ułożyCześć dziewczyny. Nie było mnie parę dni i nie mam siły was nadrabiać wiec z góry przepraszam. Ostatnie parę dni było. .. hmmm... ciężkie psychicznie dla mnie. Przeżyłam swoje 30te urodziny ale nie spodziewałam się ze tak się rozkleje.
Ja chodzę na basen nadal. Nie wyobrażam sobie wogle nie ruszać się w ciazy zwłaszcza ze siedzę na zwolnieniu. Sauna zawsze u mnie odpadala bo nienawidzę dusznych pomieszczeń.
W czwartek mam wizytę. Coprawda tylko po zwolnienie ale poprosze i sprawdzenie czy nie widać tam między nóżkami czegoś.
A w piątek jadę do tesciow z prezentami. Szwagierka mnie męczy bo dowiedziała się ze jestem w ciąży ale nikt jej nie powiedział ze mój M. Odszedł ode mnie. I non stop mnie pyta kiedy na święta przyjedziemy. Teściowa tez pewnie by chciała bym przyjechała ale nie wyobrażam sobie świat u nich. U siebie czuje się bezpieczniej.
Dostałam od znajomych kartę do empiku na 200 zł i teraz siedzę na stronie i mam dylemat bo tyle książek bym chciala[emoji5]