reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
4 lata skończyła w Sierpniu :)

Dziękujemy :)

Gemina- Super wieści ! Gratuluje :)

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja yez mam sierpniowe dziecko. Moja 23 sierpnia skończyła 5 lat [emoji6]

Cześć, dziewczyny!
Odebrałam wczoraj wyniki krwi i wszystko jest dobrze.
Jestem już po usg gen, kość nosowa jest, przezierność 1,5cm, serce ma zastawki i pracuje sprawnie więc wszystko bardzo dobrze! [emoji2]
Jadę zrobić jeszcze Pappa, kosztuje tylko 73zł więc radził zrobić dla pewności.

Teraz doczytam ponad 400 zaległych postów, żeby wiedzieć co u Was [emoji4]
Dobrego dnia!

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Super wiadomości!

Justyna spoznione sto lat! Aby wszystko sie ulozylo. Pieknego i zdrowego dzidziusia i spelnienia marzen, a przede wszystkim mniej zmartwien.
Nie zagladalam do Was przez ostatni tydzien bo w pracy mam armagedon i jak wracam do domu to padam na twarz. Ale widze ze wizyty udane. Moze dzis sprobuje chociaz troche nadrobic :). Jutro usg genetyczne i zaczynam sie denerwowac...

Ostatnia edycja:
Justyna spoznione sto lat! Aby wszystko sie ulozylo. Pieknego i zdrowego dzidziusia i spelnienia marzen, a przede wszystkim mniej zmartwien.
Nie zagladalam do Was przez ostatni tydzien bo w pracy mam armagedon i jak wracam do domu to padam na twarz. Ale widze ze wizyty udane. Moze dzis sprobuje chociaz troche nadrobic :). Jutro usg genetyczne i zaczynam sie denerwowac...

Dziękuję. Napewno wszystko na wizycie okaże się pozytywne. Ja mam jutro wizyte taka zwykła ale mam cicha nadzieje podejrzeć płeć. Tak bardzo chciałabym juz wiedzieć.

reklama
Cześć dziewczyny. Nie było mnie parę dni i nie mam siły was nadrabiać wiec z góry przepraszam. Ostatnie parę dni było. .. hmmm... ciężkie psychicznie dla mnie. Przeżyłam swoje 30te urodziny ale nie spodziewałam się ze tak się rozkleje.

Ja chodzę na basen nadal. Nie wyobrażam sobie wogle nie ruszać się w ciazy zwłaszcza ze siedzę na zwolnieniu. Sauna zawsze u mnie odpadala bo nienawidzę dusznych pomieszczeń.

W czwartek mam wizytę. Coprawda tylko po zwolnienie ale poprosze i sprawdzenie czy nie widać tam między nóżkami czegoś.

A w piątek jadę do tesciow z prezentami. Szwagierka mnie męczy bo dowiedziała się ze jestem w ciąży ale nikt jej nie powiedział ze mój M. Odszedł ode mnie. I non stop mnie pyta kiedy na święta przyjedziemy. Teściowa tez pewnie by chciała bym przyjechała ale nie wyobrażam sobie świat u nich. U siebie czuje się bezpieczniej.

Dostałam od znajomych kartę do empiku na 200 zł i teraz siedzę na stronie i mam dylemat bo tyle książek bym chciala[emoji5]

Wszystkiego najlepszego Justynko.Przede wszystikim zdrowia dla ciebie i tej małej istotki ktora nosisz.Reszta sie sama ułoży

Do góry