reklama
O dzięki za odp nie no wykopią mnie z miejsca. Trzecia ciąża a ja przyjdę sobie bez książeczki heheMajka... Nie bierz karty ciąży i nie bedzie wpisu
Ja też trzy razy od początku wymiotowalam jestem już po USG prenatalne maluszek wszystko ok na dodatkowe markery nie zgodziłam się nie chce się bać bez potrzeby o płci nie było szans ale są rączki i nóżki i małych tydzień starszy ewidentnie
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Bellax123!
Fanka BB :)
Moje zycie to czysty śmiech na sali. Zadzwoniłam do enel medu żeby mnie umówili do ortopedy... dziś dostałam sms z wizytą... ortopeda dziecięcy... rocznikiem patrzyli... o rany... ja chciałam od niego zaświadczeń o porodzie naturalnym... xd Co mam teraz zrobić?
Hahahaha rozbawiło mnie toMoje zycie to czysty śmiech na sali. Zadzwoniłam do enel medu żeby mnie umówili do ortopedy... dziś dostałam sms z wizytą... ortopeda dziecięcy... rocznikiem patrzyli... o rany... ja chciałam od niego zaświadczeń o porodzie naturalnym... xd Co mam teraz zrobić?
cymera
pamiętniki ciąży ? nie wiem co to ale zaraz poszperam , jestem maniaczką kolekcjonowania wszelkich pamiątek listy od męża ( tak dziewczyny kiedyś nie miałam telefonu nawet stacjonarnego , a że mąż wtedy jeszcze chłopak mieszkał daleko 100 km pisaliśmy do siebie listy ), kartki urodzinowe , ze ślubu .oooo takDziewczyny jakie macie pamiętniki ciąży? Oglądam na allegro i nie mogę się zdecydować.
Daktyl2016
Ja też lubię takie skarby zbierac
cymera
znalazłam coś takiego te są personalizowanieDziewczyny jakie macie pamiętniki ciąży? Oglądam na allegro i nie mogę się zdecydować.
Załączniki
reklama
Emkaa