reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mały dziś ruch na forum.
Zaczynam się martwić, czy Wy dziewczyny też macie już ciążę bezobjawowe?

Ja mialam bezobjawową do dzisiaj....tzn pierwszy raz wymiotowalam i boli mnie brzuch.Nie wiem moze to jakis wirus...Cholernie mnie boli krzyż nie moge normalnie chodzic tylko sie tocze z jednej nogi na druga.Kłuje mnie noga to chyba rwa kulszowa.Poza tym mam jakies klucie w pochwie od wczoraj.Wizyte mam dopiero w poniedzialek moze mi przejdzie jakos.Wezmę nospe moze cos sie rozluźni.A jeszcze 2dni temu czułam sie fantastycznie.Takie życie.Dziewczyny gratulacje udanych wizyt:) Niech ktoras z moderatorek napisze do Wroniastej co u niej slychac bo miala dac znac jak z wynikami pappa.

Mały dziś ruch na forum.
Zaczynam się martwić, czy Wy dziewczyny też macie już ciążę bezobjawowe?
Tak mam :) od początku . Nie licząc sikania i pojedynczych mdłości. I jedzenia co 3 godziny.

p19u9jcg81ehxczt.png

U mnie też dziś slabo, brzuch pobolewa od rana i się denerwuje bo wczoraj mnie synek niechcący kopnął jak się wyglupial na łóżku, ale wydaje mi się ze wyżej niż jest jeszcze macica. Ale w szpitalu to by mnie chyba pogonili jakbym z pobolewaniem przyszła :/

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Tak mam :) od początku . Nie licząc sikania i pojedynczych mdłości. I jedzenia co 3 godziny.

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja też trzy razy od początku wymiotowalam jestem już po USG prenatalne maluszek wszystko ok :) na dodatkowe markery nie zgodziłam się nie chce się bać bez potrzeby :) o płci nie było szans ale są rączki i nóżki i małych tydzień starszy ewidentnie

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też trzy razy od początku wymiotowalam jestem już po USG prenatalne maluszek wszystko ok :) na dodatkowe markery nie zgodziłam się nie chce się bać bez potrzeby :) o płci nie było szans ale są rączki i nóżki i małych tydzień starszy ewidentnie

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja te mdłości to bez wymiotowania na szczęście;) a tego się najbardziej bałam bo wymiotowania to dla mnie coś okropnego...

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Gratuluję wizyty ;-)

Dobrze ze Wy macie podobnie bo schizuje chyba przez te nocne uplawy.

Aleksandra ja byłam z bólem brzucha na IP i wierz mi nawet nosem nie pokrecil. Jakby mnie zbyl poprosiła bym o wpisanie tego w karcie informacyjnej. Poza tym mam zboczenie zapamiętywania nazwiska i imienia w razie "w".

Do góry