reklama
madireiro
Fanka BB :)
Beata.- a mi się marzy pralko- suszarka - jak ja nie cierpię rozwieszać prania [emoji6]
Też nie cierpię rozwieszać prania zakupiłam suszarkę i niestety po kilku miesiącach pożałowałam bo bardzo niszczy rzeczy. Efekt jest taki, że teraz znow rozwieszam pranie
tynka2506
No i suszarki biorą bardzo dużo prądu ja uwielbiam jak w domu pachnie płynem do płukania jestem od tego uzależniona wiec wieszam
Mi się ta ciąża dłuży chciałabym już być po 20 tygodniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
madireiro
No i suszarki biorą bardzo dużo prądu ja uwielbiam jak w domu pachnie płynem do płukania jestem od tego uzależniona wiec wieszam
Albo pościel pachnąca latem suszona w ogrodzie... zapach dzieciństwa i wakacji u babci Rozmarzyłam się
Też ogladalam pralko suszarki... I nie zdecydowalam sie ze wzgledu na kg wsadu... Pralka ma 6 albo 7 a suszarka 4 i jak sobie pomyslalam ze bede musiala polowe wyciagac i suszyc na raty to juz wole sobie rozwiesic [emoji14]Do 22 tc nie wytrzymam [emoji37][emoji38]
Beata.- a mi się marzy pralko- suszarka - jak ja nie cierpię rozwieszać prania [emoji6]
an93
Mi połówkowe na koniec stycznia wychodzą,bo planuję iść jakoś ok 20tyg
Właśnie tak przeglądałam na fb Mamęginekolg,bo wcześniej czytałam jakieś jej artykuły,ale o niej samej nie. No i dowiedziałam się,że pracuje w Warszawie i nawet przyjmuje w przychodni niedaleko mnie,więc chciałabym na połówkowe iść właśnie do niej ciekawe ile się czeka,jutro zadzwonie i zapytam
Właśnie tak przeglądałam na fb Mamęginekolg,bo wcześniej czytałam jakieś jej artykuły,ale o niej samej nie. No i dowiedziałam się,że pracuje w Warszawie i nawet przyjmuje w przychodni niedaleko mnie,więc chciałabym na połówkowe iść właśnie do niej ciekawe ile się czeka,jutro zadzwonie i zapytam
tynka2506
Zazdroszczę jak się dostaniesz do mamygjnekolog śledzę jej profil na instagramie ostatnio kupiłam jej książkę przeczytałam w jeden dzień super babka i odpowiada na dużo nurtujących mnie pytań .
Kum
Hej hej
I wynika z tego ze dzis ostatnio dzien bylam w pracy.
Lekarka powiedziala ze mam odpoczywac.
Usg to mi tylko szyjke sprawdzila i bylo widac tulko nozki i dupke
Polowkowe powiedziala 21-22tc wiec ide w 21. Juz sie umowilam.
Ja mam pralko suszarke ale rzadko jej uzywam jako suszarki. Suszone rzeczy dziwnie pachna. Nie wiem czy tonwina ze pralka nowa czy co. Fajnie bo pojemna maz czasem suszy
Ide zjesc sliwki
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
I wynika z tego ze dzis ostatnio dzien bylam w pracy.
Lekarka powiedziala ze mam odpoczywac.
Usg to mi tylko szyjke sprawdzila i bylo widac tulko nozki i dupke
Polowkowe powiedziala 21-22tc wiec ide w 21. Juz sie umowilam.
Ja mam pralko suszarke ale rzadko jej uzywam jako suszarki. Suszone rzeczy dziwnie pachna. Nie wiem czy tonwina ze pralka nowa czy co. Fajnie bo pojemna maz czasem suszy
Ide zjesc sliwki
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
reklama
Dziewczyny pomóżcie. Dopiero co ostrzegalam sama któraś żeby nie jadła tiramisu z surowymi jajkami. Byłam dziś u koleżanki. Mówi zrobiła deser i daje mi w pucharku. Białe posypane czekolada. Próbuję no jakiś serek myślę sobie dobre. Potem tak głębiej biszkopty z kawą. I pytam to tiramisu? Ona na to że tak ale ze zwykłego serka bo nie miała mascarpone ale ze nie ma alkoholu tylko sama kawa. Ale pytam dalej jajka surowe są? No i były co prawda od swoich kur no i teraz zimno to może mniejsze ryzyko ale jak mi przyszła do głowy salmonella to od razu mnie brzuch rozbolal. I tak czytam i się nakręcam mam nadzieję że będzie ok. Bo zwariuje. Nie wiem czy usne... podbrzusze nie boli 3 dzien to znowu jakieś jajka się przypalentaly... wrrr. Popłacze się tak się pilnuje a tu mnie tak zalatwila a dopiero sama w ciąży była. Wiem że nie specjalnie i że nie wie jak ja obsesyjnie i ze strachem znoszę ta ciążę...