reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] już mi przeszło Twoje To mają tam super warunki !Faktycznie biedne to twoje Dzieciątko… może jakąś lampka na brzuchol poświcisz. Moje to przynajmniej we 2 się nie nudzą...
Zając Czerwcowy
Ooo o to musiałam to przeoczyć bo nie oglądałam od początku... ja bardzo często budzę się na prawym więc muszę się w nocy przekręcić widocznie tak mi wygodnieHa! Wiadomość dla mamuś, które śpią na prawym boku... dziś mamaginekolog w relacji na żywo powiedziała, że nie ma czegoś takiego jak konieczność spania na lewym boku po 20 tc Można a nawet nalezy spać w różnych pozycjach, tak mówią najnowsze badania podobno A mit o spaniu na lewym boku odchodzi do lamusa
Daktyl2016
Madziarra 30 dni
Zając Czerwcowy
A Ja Połówkowe Dopiero W lutym. .. 9.01 mam następna wizytę u ginekologa i wtedy da mi skierowanieAnulka.- to za tydzień już możesz mieć połówkowe. To jest badanie miedzy 18-22tc z tego to pamiętam. Ja miałam w pierwszej ciąży w 19.
Emkaa
Ja w styczniu, ale zobaczymy jak się mój ginekolog będzie na to zapatrywał. Niektórzy mówią, że najlepiej po 20tc zrobić. Może bede miała prezent na 27 urodziny [emoji4]A Ja Połówkowe Dopiero W lutym. .. 9.01 mam następna wizytę u ginekologa i wtedy da mi skierowanie
reklama
Zając Czerwcowy
Słyszałam że nawet po 22 ale czy ja wytrzymam [emoji33]Ja w styczniu, ale zobaczymy jak się mój ginekolog będzie na to zapatrywał. Niektórzy mówią, że najlepiej po 20tc zrobić. Może bede miała prezent na 27 urodziny [emoji4]