reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też wieczorem mam ale to pewnie w moim przypadku wzdęcia :-) nie miałam genetycznego ... w uk jakoś nie przywiązują uwagi do tych badań...

ckaiyx8dnvrdhn2p.png
A prywatnie? Mam mnóstwo rodziny w Uk i ciężarne chodziły prywatnie raz na jakiś czas do polskich lekarzy, bo się bały ;)

Proszę o kciuki... jutro o 13 30 ide z mamą do szkoły... lekki stres jest... ;(

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
A prywatnie? Mam mnóstwo rodziny w Uk i ciężarne chodziły prywatnie raz na jakiś czas do polskich lekarzy, bo się bały ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Prywatna polska przychodnia zbankrutowala [emoji23] spakowali w nocy sprzęt i już 3 miesiące nieczynna :/ za 4 tyg do polski lecę więc na 100 % pójdę :-)

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

w57vyx8dubspq12k.png

Moooocno trzymam kciuki!
Bedzie dobrze!

Wrocilam..u gin dzidzia rosnie..4.5cm lekko sie wierci - usg przez brzuch..jak wspomnialam spadlam z wagi 5kg ale u mnie nadwaga wiec bardzo dobrze..

U chirurga tez ok..brak zalrzepow..podkoniec ciazy mam przyjsc to dobierze mi rajstopy uciskowe dla kobiet w ciazy.

Ide dzieci ogarniac..glowa mo peka!

Super, same dobre wiadomości.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wrocilam..u gin dzidzia rosnie..4.5cm lekko sie wierci - usg przez brzuch..jak wspomnialam spadlam z wagi 5kg ale u mnie nadwaga wiec bardzo dobrze..

U chirurga tez ok..brak zalrzepow..podkoniec ciazy mam przyjsc to dobierze mi rajstopy uciskowe dla kobiet w ciazy.

Ide dzieci ogarniac..glowa mo peka!

Super ! Bardzo lubię takie dobre wiadomosci :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Cześć Dziewczyny! Dołączam :) ... 12 tc , za 2 dni 13 tc :)
Miło mi Was poznać!
Jutro PAPP-A, a za kilka dni USG genetyczne :)
To moja pierwsza ciąża, która była na dodatek niezłą niespodzianką :) Mimo kompletnej zmiany planów, zaskoczenia, strachu... cieszę się i czerpię z tego dużo radości... panikuję codziennie czy 12sty tydzień nie będzie i dla mnie tragiczny, czy wszystko na pewno dobrze... Nigdy w życiu tak o siebie nie dbałam ;)
Ciąża wcale nie jest dla mnie ucieleśnieniem szczęścia i rozkoszy :) bo czuję się beznadziejnie :D
A mimo to chodzę do pracy, bo praca jest dla mnie ważna, a poza zwariuję w domu. Brzuch niestety już mi wystaje. Oczywiście rano mniej, bez wzdęcia mniej, ale jest już bardzo widoczny. Może to przez mój niski wzrost?
Niestety też cierpię z powodu bólu pleców, krzyża. Martwi mnie jedynie ból podbrzusza, ciągnący, ostry ból ... na badaniach wszystko dobrze, więc domyślam się, że tak ma być?
Jak jest u Was? :)
Są jakieś dziewczyny z Trójmiasta? :)

reklama
Do góry