reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O Justynka myślałam dzisiaj o Tobie. Wszystko się ułoży kochana ;)

Kurde czy Was też tak głowa boli w ciąży- no masakra jakaś tak mi łeb rozsadza od jakiegoś czasu.wwrrrrr :(
Tak... od 2 tygodni to jakas masakra

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Kurcze martwię się,bo od wczoraj po tej cytologii mam cały czas plamienia i jakoś brzuch mnie pobolewa ehh
kurczę co za rzeźniki wam robią te cytologie , o co chodzi ? w ciąży jest bardziej ta szyjka ukrwiona ?Miałam cytologie robioną już kilka razy plamiłam może przez godzinkę max .Trzymaj się jakoś , będzie dobrze ,ale jak plamienie będzie dalej to idź do lekarza

A ja dzis spałam wyjątkowo dobrze. Moze dlatego, że ustały burze między mną a mężem.
Gdzieś właśnie przeczytałam, ze jak ciężarna kłótliwa i humorzasta to znak na dziewczynkę. To ja chyba powinnam byc w ciąży trojaczej i wszystkie baby;)

oar8pg4ngmro558y.png
Ja też miałam ostatnio humory. Czułam się jak bomba, której wystarczy tylko jedna maleńka iskierka by wybuchnąć z wielkim impetem! Porozmawiałam z M i powiedziałam, żeby nie brał tak bardzo do siebie jak mu cos dowale bo nie jestem sobą. Ja w pierwszej ciąży z Córka nie miałam takich humorow. Byłam za to mega zamulona.... Chyba wolę juz mieć te nastroje ale chociaż mam energię do życia [emoji3]a chłop no to cóż... Ja nosze dziecko i urodzę to on chociaż te moje humory niech poznosi. [emoji3]
Dziennie Was poczytuje wieczorem, ale po nadrobienia 20-30 stron Idę spać i jakoś tak nie mam okazji żeby się przyłączyć do dyskusji :)
Miałam wczoraj mieć wizytę u swojej ginekolog, ale niestety nie było już miejsc. A taka byłam nastawiona, że wreszcie po miesiącu przerwy zobaczę swoje maleństwo. Tyle dobrze, że kolejna wizyta już we wtorek. Staram się żeby ten czas jak najszybciej zleciał.

A od wczoraj mam takiego doła. Dzisiaj to już całkiem się rozklejam.
A czemu taki humor?? PISZ

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

O Justynka myślałam dzisiaj o Tobie. Wszystko się ułoży kochana ;)

Kurde czy Was też tak głowa boli w ciąży- no masakra jakaś tak mi łeb rozsadza od jakiegoś czasu.wwrrrrr :(
Mnie głowa bolała tylko raz. I może to zbieg okoliczności Ale wtedy mało piłam a teraz żłopie jak smok.
A kontrolujesz ciśnienie? Jest ok?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Oooooo....kebab!!!! Zaraz obślinie telefon!!!! Mam taką fazę na mięso ostatnio i smażone, że coś okropnego!
No zamorduję za tegoo kebaba...caly dzień teraz Bedzie za mna chodził....

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Cześć dziewczyny. Nie udzielam się ostatnio za mocno ale wszystko skrupulatnie czytam. Chyba dopadł mnie jakiś dół bo czasami zaczynam coś pisać i w połowie zdania rezygnuje. Myślałam że po wczorajszej wizycie będę bardziej szczęśliwa i naprawdę jestem ale doszło do tego tyle dziwnych rozmyślań na temat mojego małżeństwa ze az glupieje.

U mnie też dzisiaj od rana biało. Gdyby mój M. nadal ze mną był pewnie szykowalibyśmy się na wypad na narty bo górkę nasza juz otworzyli[emoji20] zawsze się cieszyłam z zimy a teraz... sama nie wiem.

Za parę dni kończę 30 lat. Nigdy sobie nie wyobrażałam ze w wieku 30 lat będę sama i w ciazy na dodatek.

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Kochana pamiętaj, że to wszystko minie... Czas naprawdę goi rany i pomaga na wszystko spojrzec z dystansem. Teraz u Ciebie wszystko takie świeże a w dodatku hormony... Daj sobie czas i przeżyj to tak jak czujesz. Nie możesz udawac, że nic sie nie stało bo dla Ciebie caly świat stanął na głowie.
Ale staraj sie choć troszke pocieszyć... Dzidzius naprawdę już czuje. Rób najprostsze rzeczy, które pozwola Ci choć na jakis czas nie myśleć i nie rozpamiętywać. Z każdym dniem bedzie lepiej, zobaczysz...[emoji173]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Cześć Dziewczynki,

nie odzywałam się ostatnio bo miałam gorsze chwile.. w środę rano potrąciłam autem kobietę, która wtargnęła mi na drogę. Jej nic się na szczęście nie stało, tylko złamany obcas w kozaku, a u mnie niestety stres spowodował wysokie ciśnienie i wylądowałam u lekarza. Z dzieciątkiem wszystko ok, ale ile nerwów było to masakra... to dzisiaj mnie jeszcze telepie..

Mam już monitoring z miejsca wypadku, babka weszła na jezdnię w miejscu niedozwolonym, dodatkowo ścinając sobie drogę, dobrze że akurat ruszałam i miałam tylko 20km/h na liczniku, ale i tak było bardzo stresująco..

Wspolczuje tylko niepotrzebny stres.Dobrze ze tak to sie skonczylo.ufff

Mnie głowa bolała tylko raz. I może to zbieg okoliczności Ale wtedy mało piłam a teraz żłopie jak smok.
A kontrolujesz ciśnienie? Jest ok?

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Ciśnienie jak zdechła kura 100/60 norma u mnie. Kawa już mi górą wychodzi. Ale może to jest myśl,żeby więcej pić.

Kebaba na wieczór machnę- nie ma opcji,że nie. I tak na piwo mnie dzisiaj ciągnie, ło matko ale jaaaaaaakkkkkk....

reklama
Do góry