reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hmm w 11 tygodniu??

uwo9dqk323h73wzt.png

W 12, tak :) z pierwszym synkiem też czułam od 12 :)

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
To i ja do nie spiacych się dołączam ;), piękne zdjęcia dziewczyny gratuluję udanych wizyt trzymam kciuki za następne :). Ja genetyczne mam 19.12 i z tego co kojarzę to któraś z was też wtedy ma? No i idziemy z mężem raczej

Kurcze myślałam że to tylko ja spać nie mogę :-(
Mlodamama zazdroszczę tego śniegu. Też chcę. W zachodniopomorskim jak zwykle bez śniegu.

Ja też dopisuje sie do mam mających problem ze spaniem [emoji53] u nas zimno i strasznie wieje. Dziś mam wolny dzien od pracy i jade na zakupy prezenty dziecku kupic pod choinke.

Hej dziewczyny . Kupę czasu tu mnie nie było ale staram się nadrabiać. Wszystkie takie szczęśliwe jesteście :-) super ! U mnie waga 57 kg czyli -4kg :/ Do tego 14 tc a ja byłam tylko na jednym usg w 8 tc :( do tego nawet prywatnie nie mam gdzie pójść bo jedyna polska prywatna przychodnie zamknęli [emoji45]

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

Motylek mi zostały dwa prezenty i mówię o tych pod choinkę ;-) cieszę się bardzo. A przez ostatni miesiąc mieliśmy tyle wydatków że raczej się chce, wszystko na raz, wszystko!
Martusia współczuję, bo przecież usg tak bardzo uspokaja.
Ciekawe kiedy ja poczuje ruchy, w poprzedniej poczułam późno bo dopiero około 20 tc. Już nie mogę doczekać się 09.12, ale też trzese majtami

reklama
Do góry