U
użytkownik 16
Gość
Hehe nie wiem śmiać się czy plakac[emoji3]Ciesz się ;p moja musi niedługo iść ze mną do szkoły powiedzieć o ciąży [emoji23] wywiadówka życia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe nie wiem śmiać się czy plakac[emoji3]Ciesz się ;p moja musi niedługo iść ze mną do szkoły powiedzieć o ciąży [emoji23] wywiadówka życia.
Ja tam zawsze siedzę blisko dwie godziny :-o wy to pewnie zalatwicie kameralnieCiesz się ;p moja musi niedługo iść ze mną do szkoły powiedzieć o ciąży [emoji23] wywiadówka życia.
ja się śmieje ( ja się już pogodziłam i teraz sie cieszę)Hehe nie wiem śmiać się czy plakac[emoji3]
Tak trzymać. Ja się maluch urodzi to i twoja mama zmięknie[emoji3]ja się śmieje ( ja się już pogodziłam i teraz sie cieszę)
mama płacze ( przejdzie jej wkońcu)
Ja idę dziś do Napiórkowskiego. A gdzie sprawdzalyscie ten certyfikat? Ja założyłam ze taka placówka by nie dała kogoś do genetycznych kto nie ma uprawnień ale może powinnam była też sama to sprawdzić.Hej, Witam nowe czerwcóweczki
Bellax- nawet tak nie mów!!zobaczysz,że wszystko będzie dobrze !!
Moja cera też nie współpracuje,mam nadzieje że to niedługo minie... pamiętam,że kiedyś używałam sudocremu i pomagał,ale tylko na te syfki co już wyszły,a ja mam podskórne bolesne ewentualnie wypróbujcie jeszcze olejek z drzewa herbacianego w aptece ok 10zł, trzeba kilka kropelek na patyczek do uszu i przykłada się miejscowo
Kochane wiem,że były dziewczyny z Warszawy co wybierały się na genetyczne do babka medica,jesteście jeszcze?? ;>
niestety większość odpada - kwasy są zabronione w ciąży.Ja idę dziś do Napiórkowskiego. A gdzie sprawdzalyscie ten certyfikat? Ja założyłam ze taka placówka by nie dała kogoś do genetycznych kto nie ma uprawnień ale może powinnam była też sama to sprawdzić.
Witam nowe czerwcówki.
Bellax będzie dobrze, pójdziesz sprawdzisz i sama też jak się dowiesz że wszystko ok to nie będziesz całą ciaze rozmyslac o tych tabletkach.
Mnie też jakoś w weekend wysypało, na twarzy :/ ale boję się jakiejś bardziej agresywnej chemii nakładać więc tylko olejem koko smaruję.
A wie któraś czy skarpetki zluszczajace można stosować?
Ale stressss... Trzymam kciuki oby Twoja mama wkoncu jakoś to przetrawiła...chociaż najpewniej przejdzie jej w czerwcu [emoji57]Ciesz się ;p moja musi niedługo iść ze mną do szkoły powiedzieć o ciąży [emoji23] wywiadówka życia.
Skarpetki sa na kwasach..kwasy w ciazy nieJa idę dziś do Napiórkowskiego. A gdzie sprawdzalyscie ten certyfikat? Ja założyłam ze taka placówka by nie dała kogoś do genetycznych kto nie ma uprawnień ale może powinnam była też sama to sprawdzić.
Witam nowe czerwcówki.
Bellax będzie dobrze, pójdziesz sprawdzisz i sama też jak się dowiesz że wszystko ok to nie będziesz całą ciaze rozmyslac o tych tabletkach.
Mnie też jakoś w weekend wysypało, na twarzy :/ ale boję się jakiejś bardziej agresywnej chemii nakładać więc tylko olejem koko smaruję.
A wie któraś czy skarpetki zluszczajace można stosować?