Gada masz prenatalne dalej niż ja, na kiedy masz termin??
Yooohoosek - bosko że sie odezwalas powiedz mi proszę jak u Ciebie z objawami?? Jak piersi??
Daktyl, to moja czwarta ciąża. We wszystkich wymiotowałam straaaaaaszliwie (tak tez jest teraz). Tylko wlasnie te piersi?! W poprzednich ciążach były pierwszym objawem- rosły, bardzo bolały a tu nic [emoji19] ciagle chodzę w stanikach z końca laktacji, nic nie urosło, nic nie boli nic nie swędzi. Miałam pytać lekarza, ale zawsze zapominam. Wszystko jest ok, wiec sobie tłumacze że to przez to karmienie, że moje piersi juz zahartowane.
A dlaczego pytasz? Tez zaszłaś w ciąże karmiąc/ zaraz po skończeniu?
Bellax, co za lekarz!!!! No moze faktycznie ciąża na tabletkach to nie jest jakieś najlepsze połączenie, ale po co Cie tak straszył???? Mam dwie koleżanki ktore zaszły na tabsach, jedna miała 19 druga 20 lat i jeszcze zeby było zabawnie brała tabletki dwa cykle bo sie nie zorientowała, bo przecież krwawienie moze sie nie pojawić. Jesteś młoda, ciąża silna, bo nawet hormony jej nie przeszkodziły w rozwoju, nie martw sie na zapas!!!!
Kiedy wybierasz sie z mamą na "wywiadówkę"? Będziemy trzymać kciuki!!!!!
Ja w poprzednich ciążach brałam duphaston i luteinę w dawkach maksymalnych, chłopcy zdrowi. Miałam wskazania (krwawienia) i nie rozumiem lekarzy którzy zapisują te leki profilaktycznie.
Cerę miałam super, teraz też normalnie dla cery kocham byc w ciąży
U mnie tez sypie, na szczescie ja juz na zimowkach od dawna.
I łącze sie ze wszystkimi wymiotujacymi, codziennie kilka razy przytulam kibelek. Juz nie mogę sue doczekać kiedy to sie skończy [emoji35][emoji35][emoji35]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom