A ja w poprzednich ciążach (chłopiec i dziewczynka) wyglądałam pięknie a teraz to jakaś tragedia, więc co to będzie? Chyba raczej nie obojniak hehehe Byłam w aptece. Mam syrop, probiotyk i espumisan doraźnie + maść na twarz bo jest bardzo wysuszona a ma masę pryszczy i zaskórników więc zwykły krem pogarsza sytuację. Zobaczymy. Naoglądałam się wózków, łóżeczek a spodni ciążowych nie znalazłam :/
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Ja uprosilam męża z tym że on w dokumentach nie ma Jakub tylko Kuba . Teraz to tak jakby inne imię [emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Fanka BB :)
Moja córka to Kornelka :[emoji4] Nelka tak czasmi na nią mówimy.Motylek jak będę miała córeczkę chociaż wątpię bo nas w rodzinie same boysy się rodzą to na bank będzie miała na imię Nela Już od początku ciąży tak mówię. A Wy wybierałyście już imiona dla maluszków? Aaaa.... a jak będzie chłopiec to niech moje chłopaki z tatusiem wybierają
Co do imion to ja przy córce jeszcze przed ciąża wiedzialam ze bedzie Kornelka [emoji23] innej opcj nie bylo. A teraz niemam pomysłu. Natalka chodzi mi po głowie.
motylek05
Marciotek88
An93 wszystko będzie dobrze :-)
Właśnie zjadłam 1/4 arbuza, ale był pyyyyyyszny :-) mniam! soczysty i czerwony!
Muszę męża wysłać po całego na jutro! po badaniach krwi będzie jak znalazł na śniadanie :-) :-)
Miłego popołudnia mamuśki ;-)
Właśnie zjadłam 1/4 arbuza, ale był pyyyyyyszny :-) mniam! soczysty i czerwony!
Muszę męża wysłać po całego na jutro! po badaniach krwi będzie jak znalazł na śniadanie :-) :-)
Miłego popołudnia mamuśki ;-)
reklama