reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja w poprzednich ciążach (chłopiec i dziewczynka) wyglądałam pięknie a teraz to jakaś tragedia, więc co to będzie? Chyba raczej nie obojniak hehehe Byłam w aptece. Mam syrop, probiotyk i espumisan doraźnie + maść na twarz bo jest bardzo wysuszona a ma masę pryszczy i zaskórników więc zwykły krem pogarsza sytuację. Zobaczymy. Naoglądałam się wózków, łóżeczek a spodni ciążowych nie znalazłam :/

reklama
Hej[emoji3] U mnie 12 tydzień i od wczoraj czuje się dużo lepiej. Mam lepszy apetyt i mdłości prawie opuściły [emoji1] teraz gotuje barszcz bo mam taką chcice że zaraz zwariuje

Anulka super wiadomość. Możesz odetchnąć [emoji4]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Motylek jak będę miała córeczkę chociaż wątpię bo nas w rodzinie same boysy się rodzą to na bank będzie miała na imię Nela :) Już od początku ciąży tak mówię. A Wy wybierałyście już imiona dla maluszków? Aaaa.... a jak będzie chłopiec to niech moje chłopaki z tatusiem wybierają :)
Moja córka to Kornelka :[emoji4] Nelka tak czasmi na nią mówimy.
Co do imion to ja przy córce jeszcze przed ciąża wiedzialam ze bedzie Kornelka [emoji23] innej opcj nie bylo. A teraz niemam pomysłu. Natalka chodzi mi po głowie.

Imiona to wielkie pole bitwy u nas :)

Maż ma typy :Izabela, Anita i Rafał, Szymon

Ja mnie sie podba Emma i Eryk

Nasz synek wybierze drugie imiona dla rodzenstwa jakie by nie byly takie dostana :)

An93 wszystko będzie dobrze :-)

Właśnie zjadłam 1/4 arbuza, ale był pyyyyyyszny :-) mniam! soczysty i czerwony!
Muszę męża wysłać po całego na jutro! po badaniach krwi będzie jak znalazł na śniadanie :-) :-)
Miłego popołudnia mamuśki ;-)

reklama
Wzięło mnie na łazanki, poleciałam do sklepu po makaron, kapuchę kiszoną, pieczarki,reszta była w lodówce. Jak się dzisiaj upcham ło matko i córko :) Nagotuję cały gar - zapraszam na wyżerę :)

Do góry