reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja w ciąży z synkiem nie mogłam patrzeć na mięso, a też zawsze mięsożerna byłam :) teraz też raczej do mięsa mnie nie ciągnie

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Ja teraz według tych wszystkich zabobonów powinnam teraz miec chlopaka:D kwasne, pikantne, konkretne smaki . cera idealna.
Nom ale jak pomyślę ze z córką cere też mialam nieskazitelna , tylko zachcianek z córką nie mialam żadnych, z córką kazdy mi mówił ze chlopak bedzie haha ...niewiem po czym to wnioskowali , ze niby tak ladnie wygladam haha nom ale jest śliczna córeczka ;D
Ogolnie nie wieże w to. Duzo osób mi opowiada ze ciąże różniły sie u nich a płeć dziecka byla taka sama.wiec to chyba tak do konca nie przeklada sie.
Aleee dlamnie to niema najmnieszego znaczenia co bedzie mam swoją kochana córeczkę i jak bedzie jeszcze jedna to dlamnie idealnie i Nelka chce siostrzeyczke.a jak bedzie chlopak to tez dobrze bo bedzie parka ;D i dla męża bo bedzie mial syna haha

Moja przyjaciółka wyglada pięknie i będzie miała dziewczynkę:) a ja ja się czuje okropnie ale to głównie ze względu na wagę i zmianę w sylwetce.

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Motylek jak będę miała córeczkę chociaż wątpię bo nas w rodzinie same boysy się rodzą to na bank będzie miała na imię Nela :) Już od początku ciąży tak mówię. A Wy wybierałyście już imiona dla maluszków? Aaaa.... a jak będzie chłopiec to niech moje chłopaki z tatusiem wybierają :)

Ja mam teraz paskudna cere, wlosow ladniejszych tez nie mam. I nie mam zadnych przecuc co do plci, a co kto na mnie patrzy to inaczej wrozy.

Motylek jak będę miała córeczkę chociaż wątpię bo nas w rodzinie same boysy się rodzą to na bank będzie miała na imię Nela :) Już od początku ciąży tak mówię. A Wy wybierałyście już imiona dla maluszków? Aaaa.... a jak będzie chłopiec to niech moje chłopaki z tatusiem wybierają :)
Rozalka albo... hmmm Rafal, Tomasz, moze Ignas :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Do góry