reklama
motylek05
Fanka BB :)
Ja teraz według tych wszystkich zabobonów powinnam teraz miec chlopaka kwasne, pikantne, konkretne smaki . cera idealna.
Nom ale jak pomyślę ze z córką cere też mialam nieskazitelna , tylko zachcianek z córką nie mialam żadnych, z córką kazdy mi mówił ze chlopak bedzie haha ...niewiem po czym to wnioskowali , ze niby tak ladnie wygladam haha nom ale jest śliczna córeczka ;D
Ogolnie nie wieże w to. Duzo osób mi opowiada ze ciąże różniły sie u nich a płeć dziecka byla taka sama.wiec to chyba tak do konca nie przeklada sie.
Aleee dlamnie to niema najmnieszego znaczenia co bedzie mam swoją kochana córeczkę i jak bedzie jeszcze jedna to dlamnie idealnie i Nelka chce siostrzeyczke.a jak bedzie chlopak to tez dobrze bo bedzie parka ;D i dla męża bo bedzie mial syna haha
Nom ale jak pomyślę ze z córką cere też mialam nieskazitelna , tylko zachcianek z córką nie mialam żadnych, z córką kazdy mi mówił ze chlopak bedzie haha ...niewiem po czym to wnioskowali , ze niby tak ladnie wygladam haha nom ale jest śliczna córeczka ;D
Ogolnie nie wieże w to. Duzo osób mi opowiada ze ciąże różniły sie u nich a płeć dziecka byla taka sama.wiec to chyba tak do konca nie przeklada sie.
Aleee dlamnie to niema najmnieszego znaczenia co bedzie mam swoją kochana córeczkę i jak bedzie jeszcze jedna to dlamnie idealnie i Nelka chce siostrzeyczke.a jak bedzie chlopak to tez dobrze bo bedzie parka ;D i dla męża bo bedzie mial syna haha
tynka2506
Moja przyjaciółka wyglada pięknie i będzie miała dziewczynkę a ja ja się czuje okropnie ale to głównie ze względu na wagę i zmianę w sylwetce.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
gaya11
Motylek jak będę miała córeczkę chociaż wątpię bo nas w rodzinie same boysy się rodzą to na bank będzie miała na imię Nela Już od początku ciąży tak mówię. A Wy wybierałyście już imiona dla maluszków? Aaaa.... a jak będzie chłopiec to niech moje chłopaki z tatusiem wybierają
Zając Czerwcowy
Rozalka albo... hmmm Rafal, Tomasz, moze Ignas :-)Motylek jak będę miała córeczkę chociaż wątpię bo nas w rodzinie same boysy się rodzą to na bank będzie miała na imię Nela Już od początku ciąży tak mówię. A Wy wybierałyście już imiona dla maluszków? Aaaa.... a jak będzie chłopiec to niech moje chłopaki z tatusiem wybierają
U
użytkownik 167877
Gość
Ja Kubusia już mam. [emoji4][emoji4] Teraz mam nadzieję że Kacperek będzie.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Anulka.
Bardzo mi się Kubuś podoba [emoji4] próbuje męża namówić [emoji38]Ja Kubusia już mam. [emoji4][emoji4] Teraz mam nadzieję że Kacperek będzie.