reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Co tak od rana tu takie narzekanie... [emoji23][emoji8] zostawcie to narzekanie pod koniec ciąży jak dopiero ciężko będzie [emoji23]... Chociaż ja tez jak słoń sie teraz czuje.
Ja rano zaprowadzilam córkę do przedszkola , zakupy rano zrobił mi mąż wiec posprzaralam tylko w mieszkaniu i lenistwoooo caly dzien ( prawie)) do czwartu mam wolne w pracy i mam zamiar przejrzeć w domu te dni.

Arya88...ja bym tez to krwawienie skonsultowala z lekarzem!! Ja bym nie zastanawiala sie z czego to moze byc tylko poprostu do lekarza leciała!

reklama
Cześć dziewczynki :) Piszę do Was z pracy zajadając czekoladowego mikołaja :p Jest po 11, a ja "załadowałam" wszystkie ciężarówki. Teraz tylko pozostaje nadzorować załadunki i rozładunki. I ewentualnie może trafi się coś z Holandii do załadunku jutro, ale to już bez ciśnienia.

Jeśli chodzi o krwawienie - też leciałabym do lekarza od razu.

Widzę, że zaczynacie pisać o ciążowej odzieży. Ja ostatnio wyhaczyłam na olxie rureczki z hm za 20 zł :)
Pokaże Wam.

455819229_1_644x461_sliczne-spodnie-hm-mama-rurki-rozmiar-38-jelcz-laskowice_rev004.jpg

Załączniki

• 455819229_1_644x461_sliczne-spodnie-hm-mama-rurki-rozmiar-38-jelcz-laskowice_rev004.jpg
    455819229_1_644x461_sliczne-spodnie-hm-mama-rurki-rozmiar-38-jelcz-laskowice_rev004.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 192
Cześć dziewczyny :)

Ja mam tak, że jak wstaję to moja pierwsza myśl "zaraz znowu będzie mi niedobrze". Czuję sie przy tym wszystkim wypompowana z wszystkich sił witalnych.

Cześć dziewczyny :)

Ja mam tak, że jak wstaję to moja pierwsza myśl "zaraz znowu będzie mi niedobrze". Czuję sie przy tym wszystkim wypompowana z wszystkich sił witalnych.

Ja mam trochę inną: " niemożliwe że dziś będzie aż tak dobrze" i jak tak pomyślę od razu mogę zbierać się do łazienki...

Ja wlasnie upatrzylam na olx rurki czarne i napisalam do dziewczyny okazalo sie ze mieszka obok mnie i ide do niej dzis i cos powybieram :-) akurat moj rozmiar :-) bo dzis to jakas tragedia siedze i wysiedziec nie moge juz mam rozpiete spodnie na maksa... a tak troche glupio ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

a gdybym zauwazyła coś fajnego to chętnie dam znać. :) siedzę też od dawna na takim portalu odzieżowym vinted. Dziewczyny masowo tam sprzedają i kupują swoje ciuszki. Ja od małolaty zawsze w ten sposób "zarabiałam" na nowe ciuchy. Chwile pochodziłam, sprzedałam, kupiłam i tak w kółko.

A wiecie co? chyba będę mieć dziewczynkę.. :p
Przez całe życie byłam mięsożercą, a teraz nię mogę patrzeć na plasterek szynki.
Wczoraj byłam ze znajomymi w restauracji na kolacji. Wszyscy jakiś kotlecik, devolay(?), sałateczka z kurczakiem, a ja... ziemniaki z sosem kurkowym :D po prostu.
Wierzycie w te jedzeniowe przesądy? :)

W pierwszej ciazy jadlam ostre, kwasne.. urodzil sie chlopak, w tej mam taki same smaki, i lekarz wczoraj powiedziala ze wymiary wskazuja na chlopca, do tego mam ladne wlosy i cere, wiec ja wierze w przesady.. choc slodkie od zawsze lubilam ;)

Ja nie wierzę [emoji4] bo musiałabym mieć bliźniaki [emoji1] przynajmniej. .. albo nawet dwie dziewczynki i dwóch chłopców bo tyle jem [emoji48]

reklama
Cześć Dziewczynki :)

Ale fajnie czytać, ze spodnie się robią Wam ciasne, bo to znaczy, ze ciążowe brzuszki rosną, juuuupi :) Ja chodzę teraz w sukienkach, bo tak mi zdecydowanie najwygodniej.

Jejku jak sie cieszę. Odebrałam wyniki glukozy z obciążeniem i:
- po 1h wynik 119, a norma jest do 180
- po 2h wynik 135, a norma jest do 153

Boże nawet nie wiecie jak mi ulzylo, już się naczytalam o cukrzycy ciazowej, mierzeniu poziomu cukru przed posiłkami i ciaglej kontroli tego co sie je i w jakiej ilości, itp., brrrr.

Do góry