reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

W pierwszej ciazy jadlam ostre, kwasne.. urodzil sie chlopak, w tej mam taki same smaki, i lekarz wczoraj powiedziala ze wymiary wskazuja na chlopca, do tego mam ladne wlosy i cere, wiec ja wierze w przesady.. choc slodkie od zawsze lubilam ;)
Ja w sobotę usłyszałam, że strasznie brzydka jestem [emoji1] na dziewczynkę [emoji12]
Ale może coś w tym chyba jest, bo z chłopcami cerę miałam idealną a teraz to jakaś porażka

reklama
Nie wiem jak wy kobietki ale ja się nie mogę doczekać kiedy poznam już płeć [emoji4][emoji4][emoji4] mam nadzieje ze na prenatalnych się już dowiem. Mam super lekarza od badań i większości parą zdradza już płeć i się sprawdza [emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wiecie co ? Ja tez jadlam mieso a teraz mieso fuj a i juz 2 osoby w sensie facetow - dobrze ze bliscy znajomi, nie wiedza jeszcze ale- powiedzieli ze strasznie brzydko wygladam jak nigdy :p moze cos w tym jest [emoji14]

m3sx9jcg8o411yy9.png

To u mnie według tych teorii wychodzi,że dziewczyna(bardzo mi to pasuje ;)) ,bo jem duuużo słodkiego i cerę mam okropną..ale nie sugeruję się tym,bo z jednym i drugim miałam problem już przed ciążą :D
Zając Czerwcowy- chodzisz na basen na jakieś zajęcia,czy tak sama sobie popływać ?:)

reklama
Ja z synem jadlam slodkie na potege teraz nie ciagnie mnie wcale [emoji14] ale nie nastawiam sie na zadna plec... Zaczekam az lekarz mi powie bo nie chce sie zawieść [emoji14] nie wierze w zadne przesady ;)

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry