reklama
motylek05
Fanka BB :)
Zając Czerwcowy
To zajrze sobie jutro bo mam wolne :-) dzieki :-)Laski ostatnio w hm wrzucaja jeansy za 75 zl trzeba zagladac co kilka godzin bo wrzucają po pare sztuk ja juz kupiłam bo na prawde warto za polowe ceny
Ja tez zle znosze ta ciaze... Nawet mnie nie cieszy :/
Anulka.
Witam [emoji4] powiem Wam ze z tym wiekiem to niestety prawda[emoji53] mam porównanie ciąży po 20 , po 30 i przed 40[emoji38] jest różnica. Niby dobrze się czuję ale wieczorem to z kanapy wstaje jak w 9 miesiącu [emoji1] no i taka jestem przeraźliwiona. ..
Oby do środy [emoji4] tez mam wtedy prenatalne [emoji6]
Oby do środy [emoji4] tez mam wtedy prenatalne [emoji6]
Anulka.
Ja dziś rozpoczynając 13 tc po prawie dwutygodniowej przerwie od mdlosci zwróciłam śniadanie... i znów glodna jestem nie wiem co zjeść.
W nocy i mnie dosiegly źle sny. Co prawda brzuch mi w nich zaczął rosnąć ale jakiś kanciaty twardy... straszne. Ale to chyba stres przed środową wizyta się ujawnia. I wasze zdjęcia brzuszków które rosną a mój nie (no chyba że wieczorem od wzdec)! [emoji4] za to wszędzie wokół mi tłuszczu przyrasta bo już przytyłam przed ciąża parę kilo no i teraz w ciąży od testu chyba 3 kilo a przy moim wzroście każdy kg widac. Najgorzej zadek. Muszę całkowicie odstawić słodycze bo jak tak będzie dalej to do czerwca się nie uniose.
W nocy i mnie dosiegly źle sny. Co prawda brzuch mi w nich zaczął rosnąć ale jakiś kanciaty twardy... straszne. Ale to chyba stres przed środową wizyta się ujawnia. I wasze zdjęcia brzuszków które rosną a mój nie (no chyba że wieczorem od wzdec)! [emoji4] za to wszędzie wokół mi tłuszczu przyrasta bo już przytyłam przed ciąża parę kilo no i teraz w ciąży od testu chyba 3 kilo a przy moim wzroście każdy kg widac. Najgorzej zadek. Muszę całkowicie odstawić słodycze bo jak tak będzie dalej to do czerwca się nie uniose.
reklama
tynka2506
Ja mam dzisiaj wizytę idę z moimi badaniami z krwi i prenatalnym. Na prenatalnych robili mi przez brzuch to był 11+6 mam nadzieje ze dzisiaj tez ni zrobi przez brzuch , choć to troszkę inny sprzęt
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom