reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Laski ostatnio w hm wrzucaja jeansy za 75 zl :) trzeba zagladac co kilka godzin bo wrzucają po pare sztuk ;) ja juz kupiłam bo na prawde warto za polowe ceny :)
Ja tez zle znosze ta ciaze... Nawet mnie nie cieszy :/

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Ja też gorzej znosze te ciąże niz z córką. Jak z córką bylam w ciąży to do 20 tyg. Żadneo bólu, zadnych mdłości czy wymiotow. Mialam tyle energii. Co prawda pozniej zaczely sie problemy z ciśnieniem i i źle sie czułam. Ale początek idealny

Gaya jakas taka jestem nie swoja... Co chwila mnie cos boli mdlosci juz na szczęście odpuszczaja ale jeszcze sa... Non stop chodze nie wyspana no i humoru brak... Caly czas nerwy

oar8s65gmlqg37sx.png

Witam [emoji4] powiem Wam ze z tym wiekiem to niestety prawda[emoji53] mam porównanie ciąży po 20 , po 30 i przed 40[emoji38] jest różnica. Niby dobrze się czuję ale wieczorem to z kanapy wstaje jak w 9 miesiącu [emoji1] no i taka jestem przeraźliwiona. ..
Oby do środy [emoji4] tez mam wtedy prenatalne [emoji6]

Ja dziś rozpoczynając 13 tc po prawie dwutygodniowej przerwie od mdlosci zwróciłam śniadanie... i znów glodna jestem nie wiem co zjeść.
W nocy i mnie dosiegly źle sny. Co prawda brzuch mi w nich zaczął rosnąć ale jakiś kanciaty twardy... straszne. Ale to chyba stres przed środową wizyta się ujawnia. I wasze zdjęcia brzuszków które rosną a mój nie (no chyba że wieczorem od wzdec)! [emoji4] za to wszędzie wokół mi tłuszczu przyrasta bo już przytyłam przed ciąża parę kilo no i teraz w ciąży od testu chyba 3 kilo a przy moim wzroście każdy kg widac. Najgorzej zadek. Muszę całkowicie odstawić słodycze bo jak tak będzie dalej to do czerwca się nie uniose.

p19ucsqv6rf79f3c.png

reklama
Ja mam dzisiaj wizytę idę z moimi badaniami z krwi i prenatalnym. Na prenatalnych robili mi przez brzuch to był 11+6 mam nadzieje ze dzisiaj tez ni zrobi przez brzuch , choć to troszkę inny sprzęt

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Do góry