reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

poprostu babyboom. i jak za subskrybujesz wątek, to będzie się wyświetlać jak ktoś coś doda, skomentuje twój wpis itp ;) szczyt marzeń to to nie jest, ale według mnie przejście na fb nie zawiele zmieni ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Aaaa no to widzisz ja nie wiedziałam jak subskrybować...

reklama
Nie było mnie 2 dni a tu 300 nowych postów [emoji50] zechce ktoś mi streścić najważniejsze wydarzenia ? [emoji23] a tak poważnie to miłego dnia kobietki :-) ja uciekam do pracy a potem postaram się Was nadrobić.

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

A ja myślałam że dzis mialas usg genetyczne.Cos mi sie chyba pomyliło.Ja mam dokładnie za tydzień i coś mi sie wydaje że 11tydz+ 1 dzien to za wcześnie na usg genetyczne.
Może być za wcześnie. Sama poszłam na wizyte 11t4d i przelozylysmy na 13tc bo ponoc lepiej widać już organy itp. Zapytaj sie poprostu lekarza a ten powinien ci wszystko wyjaśnić.

Ja tez tak mam ze wieczorem padam. A wczoraj na dodatek ciśnienie mi skakalo i tak mnie głowa bolala ze az mi się myśleć nie chciało.

m3sxrjjgqx0e3ml8.png

reklama
Hej[emoji3] strasznie się dziś źle czuje [emoji21]

Nie wiem czy czat na fb nie skomplikuje dodatkowo. Czasem tutaj trudno nadrobić i wszystko zapamiętać a jeszcze dodatkowo fb to ja nie wiem jakbym to ogarnęła [emoji12]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Do góry