reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

An93 Witaj. Mamy ten sam termin. Ja rowniez juz pisalam o Babka medica place 220zl i umowilam sie na 9.12 do dr. Dagmary Filipeckiej. Tam jest b.duzo lekarzy wiec napewno uda Ci sie dostac.
A wiesz juz gdzie chcesz rodzic?czy to za wczesnie?
No wlasnie, gdzie chcecie rodzic w Warszawie ?

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Ja na Zelaznej w sw.Zofi ,bo moja gin tam przyjmuje.Pierwszy porod rowniez tam mial miejsce i bylam bardzo zadowolona,wiec ciesze sie ze drugi raz tez bede pod ich opieka

Tak słyszałam dużo o tym szpitalu,jest popularny i chyba dlatego go nie wybiorę ,ponieważ słyszałam że odsyłają,bo nie ma miejsc.
W tym moja koleżanka mi odradzała,między innymi potwierdziła właśnie,że tłok i jedyny plusem było tylko to,że wykupiła prywatną położną.

Rany zostawić Was na chwilę i 20 stron zaległości:)))

Witam nowe Mamy:) Gratuluję pierwszych badań prenatalnych - super wiadomość:)

Daktyl Zając - ja też będę jedną z ostatnich, za tydzień u ginka dopiero będę termin umawiać. Ale nie przejmuję się, bo mam trochę ciałka i lepiej trochę później niż za wcześniej:))

an93 - ja też mam termin na 16.06:)

Ja też na Żelaznej. Może i tłoczno , ale standardy mają jak w szpitalu prywatnym nie mówiąc juz o podejściu do rodzącej i dziecka. Ale słyszałam , że opinię "po co tam rodzisz, przecież tam zmuszają do naturalnego rodzenia". No właśnie dlatego tam rodzę.

oar8pg4njr6t44vs.png

Dziewczynki ja już po USG. Dzidziuś zdrowy! Parametry IDEALNE, kość nosowa: JEST, przezierność: 0,9. To był miód na moje uszy [emoji7] Widziałam jak się rusza, był odwrócony pleckami. Maluszek wyszedł idealnie: z USG i OM tyle samo! Poprosiłam o jedną fotkę dzidziusia, żeby pokazać chłopcom i dobrze że to zrobiłam bo dołączyła tylko paramerty. Zobacz załącznik 783030 Jestem mega szczęśliwa, jem kebaba i pije turecką herbatkę z imbirem u znajomego który dla mnie robi miksy swoich potraw (wedle zachcianki hihi)
Edit: drugi pęcherzyk nadal jest, nie rośnie, nie rozwija się. Teraz to po prostu torebka z płynem do monitorowania.
Aż sie wzruszyła! [emoji8]Cudowne wieści!!

34bw0dw4gguwtb7d.png

reklama
Ja też na Żelaznej. Może i tłoczno , ale standardy mają jak w szpitalu prywatnym nie mówiąc juz o podejściu do rodzącej i dziecka. Ale słyszałam , że opinię "po co tam rodzisz, przecież tam zmuszają do naturalnego rodzenia". No właśnie dlatego tam rodzę.

oar8pg4njr6t44vs.png
Zmuszaja? Hm nie slyszalam o tym . Ja mialam tam porod naturalny

Do góry