reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Marciotek88 kiedy bylas u lekarza? Jak ogolnie przebiega Twoja ciaza?nie jest zagrozona? Takie klucia to moga byc przez powiekszajaca sie macice...

Asiu, bo moj sywaczek jest ustawiony zgodnie z miesiączka :) ale od poczatku lekarze twierdza, że mialam spozniona owulacje i ciąża jest młodsza :) jedna Pani doktor określiła, ze jest młodsza o równy tydzien, a dzis (inna Pani dr) sie tego trzyma :)
Wrzuciłam zdjecie z dzisiejszego usg do wątku z badaniami mozesz porównać :)

Aaaa mnie według miesiączki wychodzi ze powinnam urodzić w kwietniu bo miałąm nie regularne.

Marciotek88 kiedy bylas u lekarza? Jak ogolnie przebiega Twoja ciaza?nie jest zagrozona? Takie klucia to moga byc przez powiekszajaca sie macice...

Byłam dwa tygodnie temu i te uklucia zdazaly się, ale chyba rzadziej. powiedziałam lekarzowi ale wszystko wyglądało bardzo dobrze, żadnych problemów, nic. Plamien też nie mam, wszystko ok i też tak myślę że to powiększająca się macica. Ale im więcej czytam to bardziej się schizuje. Wizyta 28.11 więc zobaczymy.

An93 Witaj. Mamy ten sam termin. Ja rowniez juz pisalam o Babka medica place 220zl i umowilam sie na 9.12 do dr. Dagmary Filipeckiej. Tam jest b.duzo lekarzy wiec napewno uda Ci sie dostac.
A wiesz juz gdzie chcesz rodzic?czy to za wczesnie?

Jeszcze nie wiem,chociaż patrzyłam na stronie rodzić po ludzku,czego mniejwięcej mogę się spodziewać i mam jakieś trzy szpitale na oku. Chociaż mam też sporo koleżanek,które mają poród za sobą,więc też jakieś opinie do mnie trafiają,ale wiadomo ile ludzi tyle opinii :) a jak u Ciebie z wyborem? ;)

Jeśli chodzi o cerę to niestety mnie tez wysypało na brodzie i karku tak jak zawsze przed miesiączka, jutro badania prenatalne cieszę się ale tez się troszkę boje

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Marciotek88 zaufaj lekarzowi ,i najwazniejsze nie czytaj za duzo,bo w internet mozna sie za bardzo wkrecic.Jak wszystko jest dobrze to nie ma czym sie przejmowac,w ciele wiele sie zmienia,i jeszcze nie raz pewnie bedziemy mialy rozne niepokojace objawy.

Marciotek88 zaufaj lekarzowi ,i najwazniejsze nie czytaj za duzo,bo w internet mozna sie za bardzo wkrecic.Jak wszystko jest dobrze to nie ma czym sie przejmowac,w ciele wiele sie zmienia,i jeszcze nie raz pewnie bedziemy mialy rozne niepokojace objawy.

Takich info oczekiwałam. W sumie to wszystko pod kontrolą a człowiek panikuje. strach ma wielkie oczy.
Dzięki za dobre słowo :-)

reklama
Jeszcze nie wiem,chociaż patrzyłam na stronie rodzić po ludzku,czego mniejwięcej mogę się spodziewać i mam jakieś trzy szpitale na oku. Chociaż mam też sporo koleżanek,które mają poród za sobą,więc też jakieś opinie do mnie trafiają,ale wiadomo ile ludzi tyle opinii :) a jak u Ciebie z wyborem? ;)

Ja na Zelaznej w sw.Zofi ,bo moja gin tam przyjmuje.Pierwszy porod rowniez tam mial miejsce i bylam bardzo zadowolona,wiec ciesze sie ze drugi raz tez bede pod ich opieka

Do góry