Marciotek88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też z terminem na 28.06I ja! Mam termin na 28
Trochę już o tym pisalysmy nie chce się powtarzać. Ja jutro idę na testy z krwi a za tydzień w 12t3d mam usg. Ale nie wszystkie dziewczyny chcą robić bo to tylko jakby dodatkowa statystyka która razem z usg daje 95% pewności a samo usg chyba 80%. Tak czytałam. U mojej dr to standard bez względu na wiek kobiety. No chyba że ktoś nie chce to nie robi. To Twoja decyzja lub ewentualnie zalecenie lekarza.Dziękuję za odpowiedzi! Czyli wychodzi na to,że zabrałam się do tego za późno heh mam jeszcze pytanie,czy robicie samo usg,czy też test z krwi powinno się najpierw wykonać?
czym ty się przejmujesz ? Ja rano płatki czekoladowe, 1 przerwa 3 jabłka, 3 przerwa rogalik francuski z jabłkiem a na 5 koleżanką poleciały mi do mac donalds po mcwrapa [emoji23][emoji23][emoji23] od 3 dni mam apetyt jak ja z przed ciąży !