Emkaa
Fanka BB :)
Mi lekarz zlecał crp- jeśli współczynnik jest niski to zwykły wirus. Uwierz mi , że byłam w tak kiepskim stanie , że byłam na 100%pewna , że skończy się antybiotykiem . Sąsiedzi przychodzili do mnie się zapytać co sie ze mną dzieje- kaslałam 24/h , ale badania były bardzo dobre , tydzień w łóżku i samo przeszło. Z drugiej strony przrwertowałam wiele stron i szukałam wielu informacji na temat antybiotyków w ciąży i na dzień dzisiejszy wolała bym wziąć antybiotyk niż przedawkowywać witaminy.wpisuje w google i nic o toksycznosci nie widze , jedyne o plamieniu ale dalej jest napisane ze nie jest to udowodnione czy to przez witamine C . No dobrze każdy ma swoje zdanie , i swoją wiedzę , bardzo mało jest napisane o plusach witaminy C w internecie , więcej w badaniach naukowych i na pewno nie polskich . Ja tam wierze w jej siłę i brak zagrożenia . Znam wiele osób bo w ciazy brało spore dawki witaminy C i nikomu nie zaszkodziły więc może dlatego też tak w to wierze.Ja do lekarza poszłam po tygodniu kurowania w domu i odrazu chciał zaproponować antybiotyk skoro domowe sposoby nie działały widocznie nie każdemu pomagają .