No właśnie chodzi o to że jest między lozyskiem a ścianą macicy, mam brać leki i leżeć.Majka nie znam sie. Ale krwiaki czesto sa w szczesliwych ciazach.moze chodzi o umiejscowienie? Ja bym poszla do innego lekarza na usg. Mialam koelzabka co miala kwiaka przy lozysku i kwawila strasznie i udalo sie donosic ciaze! Poki co spokojnie. Pewbie bedziesz musiala lezec
Malamag przykro mi bardzo. Zdarzaja sie dupki a takich to kopa w dupe.. Dasz sobie rade sama! A pozniej o alimenty wystap na dziecko! Szkoda gadac...
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
reklama
Tak bardzo mi przykro...Nie wiem od czego zacząć... Nie udało się [emoji45][emoji22][emoji22]serduszko przestało bić.
Emkaa
Fanka BB :)
rudziutka38
Matka:)
Kum
Ja wole sama lazic. Raz bralam meza jak mialam ciaze z provlemami i sie martwilismy
Masz prawo brac na kazda wizyte meza/ojca dziecka
Moja kolezanka od smegp poczatku zawdze chodzi z mezem a przy drugim dziecku to nawet pierwsze ze soba biora czasami
Masz prawo brac na kazda wizyte meza/ojca dziecka
Moja kolezanka od smegp poczatku zawdze chodzi z mezem a przy drugim dziecku to nawet pierwsze ze soba biora czasami
Anabela82
Nie wiem od czego zacząć... Nie udało się [emoji45][emoji22][emoji22]serduszko przestało bić.
Przykro mi! Dokładnie wiem co czujesz bo ja to teraz tez przechodzę. Dziś już jestem w domu ale pustka pozostaje. Chociaż muszę przyznać ze mam wielka determinację do kolejnego Dzieciątka.
reklama
Majka ty jesteś z 3miasta nie? Zadzwon do Boćkowskiego albo Leszczyńskiej i umów się na pilną wizytę. Oni są specami od problematycznych ciążDziewczyny pomocy. W szczególności do tych które miały/mają krwiaki. Czy wam lekarz też powiedział że dziecko może obumrzeć? wyszłam z gabinetu z płaczem krwiak ponoć jest bardzo duży podkosmuwkowy.