reklama
nahia
Zaangażowana w BB
Zola gratuluję, piękne zdjęcie kruszynki!
Suelen cudownie widać Twoje dwa szczęścia, tylko cieszyć się trzeba, że takie silne i z bijącymi serduszkami. Krwiakiem się nie przejmuj, dzieciątka dadzą sobie radę i nic im nie bedzie. Teraz dbaj o siebie a Natanielek niedługo będzie mógł sie z Tobą bawić jak wyjdziesz ze szpitala i będziesz miała dla niego jeszcze dużo czasu przed rozwiązaniem
Suelen cudownie widać Twoje dwa szczęścia, tylko cieszyć się trzeba, że takie silne i z bijącymi serduszkami. Krwiakiem się nie przejmuj, dzieciątka dadzą sobie radę i nic im nie bedzie. Teraz dbaj o siebie a Natanielek niedługo będzie mógł sie z Tobą bawić jak wyjdziesz ze szpitala i będziesz miała dla niego jeszcze dużo czasu przed rozwiązaniem
melomanka
Fanka BB :)
Suelen wiem co czujesz. Mi tez bardzo ciezko byloby zostawic synka. Dobrze, ze maluchy maja osobne worki i kosmowki, to ponoc bezpieczniejsze.
Aanjaa ponoc to czeste w ciazach blizniaczych, najpierw sa blizniaki, a pozniej jedno zostaje jakby wchloniete...
My jestesmy 3,5 roku po slubie, maz jest 3 lata starszy.
Zola gratuluje pieknego maluszka .
Co do.picia to ja pije bardzo malo. Wode, cole i czarna herbate. Ogolnie chce mi sie ciagle pic, ale jak tylko wiecej sie napije to wymiotuje.
Dziewuchy, ktora jeszcze chce przejsc z wychowawczego na L4?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Aanjaa ponoc to czeste w ciazach blizniaczych, najpierw sa blizniaki, a pozniej jedno zostaje jakby wchloniete...
My jestesmy 3,5 roku po slubie, maz jest 3 lata starszy.
Zola gratuluje pieknego maluszka .
Co do.picia to ja pije bardzo malo. Wode, cole i czarna herbate. Ogolnie chce mi sie ciagle pic, ale jak tylko wiecej sie napije to wymiotuje.
Dziewuchy, ktora jeszcze chce przejsc z wychowawczego na L4?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam byc do jutra. Po usg przynajmniej poniedzialek, w poniedzialek jeszcze raz usg i zobacza.Zola gratulacje maluszka i serduszka!!!
Suelen trzymaj się w tym szpitalu. Na pewno jest ci ciężko, ale wszystko minie, a ty będziesz miała całą trójkę w ramionach [emoji7]
Jak długo masz być w szpitalu?
karola1234
Zaciekawiona BB
U nas dziś przez chwilę było słońce, nawet jeszcze leciutko grzalo :-)Czasem " twardziele" sa bardzo wrazliwi i czuli tylko wstydza sie to okazywac no bo to takie niemeskie podobno...
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i za dzidziusie. Moja jutro o 18.30...
Jak pogoda u Was? Rany jak mi brakuje słońca...Nie widziałam slonca juz tak dawno...byle do wiosny!
Kochane mam pytanko. Jaki staz maja wasze zwiazki? I jaka jest miedzy wami roznica wieku?
Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app
Z moim mężem znamy się 14 lat, w grudniu będziemy mieć 5 rocznicę ślubu. Ja mam 31, mąż 35 lat
Arya88
Fanka BB :)
Matko,jak ja dzis nie mam sily. Leze. I nie mam sily na nic :-(
też jestem słaba! Do tego te zatoki drugi tydzień zawalone, okropnie się czuję. Wstałam trochę posprzątać, ale już znowu leżę bo niedobrze mi i zatoki bolą :/
Do tego synek znowu chory, chyba niedoleczony był :/
reklama
nahia
Zaangażowana w BB
Matko,jak ja dzis nie mam sily. Leze. I nie mam sily na nic :-(
Ja mam to samo. Najpierw wymiotowałam cały ranek, a teraz leżę prawie nieprzytomna. Ciężko się podnieść i głowa takaaa ciężka