reklama
Arya88
Fanka BB :)
ależ ja leczę, tylko naturalnymi sposobami jest duża poprawa, ale jednak cały czas ta wydzielina jest, zobaczymy co jutro lekarz powie. Rodzinna ostatnio nie była pewna co do dawki witaminy, którą przyjmuję domięśniowo i prosiła o konsultację z ginekologiem, także w sprawie tych zatok też najpierw z nim skonsultuję.
tynka2506
U nas skończył sie 9 tydzień to znaczy 9 tydzień i 1 dzień chyba ale dzidzia z usg młodsza o 3 dni
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
To szybko się na dzieci zdecydowaliścieU nas 10 lat razem 8 po ślubie i 2 lata różnicy wieku.
Mama-88
Zaciekawiona BB
Ja będę przechodzić. Ale to dopiero po 13 tyg chce się przywrócić do pracy.Suelen wiem co czujesz. Mi tez bardzo ciezko byloby zostawic synka. Dobrze, ze maluchy maja osobne worki i kosmowki, to ponoc bezpieczniejsze.
Aanjaa ponoc to czeste w ciazach blizniaczych, najpierw sa blizniaki, a pozniej jedno zostaje jakby wchloniete...
My jestesmy 3,5 roku po slubie, maz jest 3 lata starszy.
Zola gratuluje pieknego maluszka .
Co do.picia to ja pije bardzo malo. Wode, cole i czarna herbate. Ogolnie chce mi sie ciagle pic, ale jak tylko wiecej sie napije to wymiotuje.
Dziewuchy, ktora jeszcze chce przejsc z wychowawczego na L4?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mama-88
Zaciekawiona BB
Jestem po pierwszej wizycie. Moja gin nie robi usg tak wcześnie, więc tylko sprawdziła, że dzidzia jest w macicy. Dzisiaj jest 5t4d, więc jeszcze serduszka mogłoby nie być. Idę teraz 10.11 na usg. Od rana strasznie się tą wizyta stresowalam. Ciśnienie mi walnelo 135/81, gdzie zawsze mam, aż za niskie. I profilaktycznie mam je obserwować.
Jeszcze tyle czasu do usg [emoji17]
Jeszcze tyle czasu do usg [emoji17]
reklama
Anulka.