reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Plakac mi sie chce, bo w domu synek, ktory liczyl, ze dynie z mam powycina :( nie myslcie o mnie zle, ja po prostu placze, ze aby z blizniakami bylo ok musze poswiecic Nataniela :(

reklama
Zobacz załącznik 780228
Oto moj Skarb :) ma 18.76 mm, słychać mu serduszko i termin na 6.06 dokładnie tak jak sobie wyliczylam :)
Śliczności [emoji8]

wniduay3s76h08au.png

Zola gratulacje [emoji38]slicznosci [emoji1]
Suelen trzymaj się [emoji11] dasz radę, a Natan szybko zapomni i będzie się cieszył z rodzeństwa

Przepraszam za imię. Nie mam z nim doczynienia na codzień [emoji38] a z tym szpitalem to masz rację. Wykończy psychicznie każdego człowieka [emoji53] dlatego pamiętaj ze jesteśmy [emoji8]

Dzień dobry Dziewczyny..
A ja pije kawe, jedną rano... Mam niskie ciśnienie i bez załatwiłeś iej chyba bym usnela na stojaco.Dziwię sie, ze mnie od niej nie odrzucilo.W ciazy z Corka nawet nie moglam przebywac w jednym pomieszczeniu z kims kto pije kawe- tak mi smierdzialo[emoji19]

Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app

Miałam taki sam wstręt do kawy w ciąży z synkiem :)

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Do góry