reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Arya 88 a.czego synkowi nie wolno jeść? Macie catering czy kuchnię?

Mlodamama21 ja zawsze.mam.dylemat z tymi wypiekami.z lidla. Z jednej strony pychotka..ale z.drugiej strony to.ciasto. Bułka po tygodniu odgrzana w mikrofali znowu jest miękka puszysta i smaczna.

Kum super :) kawał faceta :p
A moze babki :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Wiecie co, tak przeglądałam swoje karty ciąży poprzednie i w tym momencie mam taką wagę jak w połowie z dwoma poprzednimi aż się boję co będzie... No ale nie mam też 20 lat nie ma co się dziwić :/

Majka - co ty mówisz chudzino!Ja też przeglądałam ostatnio w 9tygodniu miałam 61,5 teraz 8 mam 58;D a potem co miesiąc 2kg i w ostatnim miesiącu co tydzień 2 kg czyli 20 [emoji28]zaraz po porodzie spadło 10 , więc się nie martwie.

Niestety serce Dzidzi nie biło. Jestem drugi dzień w szpitalu. Wczoraj dostałam tabletki i zaczęło się oczyszczać. Niestety nie wszystko także jutro znowu. Trzymam kciuki za Was dziewczyny i za Wasze dzidziusie
Tak mi przykro... Wiem, ze to tylko słowa ale pewnie to nie byl ten czas.. Glowa do góry, odpoczywaj i nie martw sie...A z drugiej strony pewnie trzeba to przezyc po swojemu...
Buziaki Kochana[emoji8][emoji8][emoji8]
Dziewczyny. Bylam juz z mezem na wizycie. Dzidzia ma prawie 13 mm czyli ponad centymetr.serduszko puka w rytmie 160 na minute wiec prawidlowo. Ciaza jest o okolo tydzien mlodsza wiec chyba owulacja sie przesunela. Wiec wychodzi 7t4d . Slyszalam serduszko. Jestem w szoku ze w tydzien dzidzia urosla az tyle,wieczorem jade na prywatna wizyte bo tak mialam ustalone ze to co bylam bylo na nfz u gin ktora mi prowadzi ciaze,a wieczorem jade do tego specjalisty co czasem bede odwiedzac ktory bedzie kontrolowal czy na pewno u dzidzi jest ok. Wiem ze nie powinno tak czesto robic sie usg,ale w moim przypadku co sie tydzien temu naplakalam musze miec wszystko na oku. Trzymam kciuki za wasze fasolki ktore dzisiaj podgladacie :-)

uwo9dqk323h73wzt.png
Gratulacje[emoji4][emoji4][emoji4] 13 mm miłości [emoji177]
Oczywiście, że zaglądam :) Czytam kilka razy dziennie.
Co u mnie. Wczoraj byłam na USG. Samoistnie wszystko się oczyściło. Lekarz powiedział, że zapominamy o tym co się stało i dalej mam działać. Już nie krwawię.
Podjeliśmy decyzję, że mąż będzie brał witaminy na poprawienie jakości nasienia bo kilka lat temu miał tylko 10% prawidłowo wykształconych plemników. Może też to być przyczynom poronień.
Więc po mału stajemy na nogi i będziemy walczyć o nasze maleństwo. Tak szybko się nie poddam!!!! Utrzemy nosa temu czemuś co z nas kpi i poddaje próbom!!!!

Anabela przytulam mocno!!!!
I to mi sie podoba!!! Pozytywne podejście i do dzieła!!!![emoji9]
Hejka :-) ja też melduje sie na czerwiec . 6 tydzień i 4 dzień a objawo zero :-)
Witaj!
U mnie tez objawy znikome...
Dziewczyny tak się zastanawiam... Od trzech dni czuję w dole brzucha takie dziwne pulsowanie...Jak myślicie co to może być? Na ruchy to duuużo za wcześnie, z resztą to nie to... Może to krew pompowana przez łożysko? Bo pulsuje tak jakby w rytm serca... Ciekawi mnie co to... ale fajnie czuć, że coś się tam dzieje [emoji178] Już nie mogę doczekać się ruchów [emoji178][emoji178][emoji178] Za pierwszym razem ruchy w 15tc poczułam...

hchy3e3ksrymet2d.png
Ja tez czuje cos dziwnego...w sumie to raz poczulam...i bylo to łudząco podobne do pierwszych ruchow w poprzedniej ciazy no ale....wiem, ze to niemozliwe...i mie wiem co to bylo[emoji39]
ja pierwsze, bardzo nieregularne ruchy poczułam w 12 tyg. :)
Ja tez dosyć wcześnie...nie pamietam dokladnie ale cos kolo 14 tyg...
1477494033-1d1mld.jpeg
.
Siema ciocie[emoji16]

Aaaa siemanko Dzidzia[emoji8][emoji8][emoji8]
Tak się stresuję jutrzejszą wizytą. Myślicie, że pierwsze USG będzie dopochwowe czy na brzuchu?
Tak jak dziewczyny mówią dowcipnie napewno[emoji10] Nie stresuj sie... Bedzie wszystko dobrze.
Dzięki dziewczyny :) To znaczy, że czas się ogolić haha :p
Mnie to czeka w piatek[emoji2]
Ech, to moja gin bardzo wymagająca. Cała pierwsza ciąża na każdej wizycie, to najpierw samolot, potem USG dopochwowo i badanie szyjki, a potem też USG przez brzuch.
To faktycznie wymagajaca...hmmm co to jest samolot?[emoji19]
Majka - co ty mówisz chudzino!Ja też przeglądałam ostatnio w 9tygodniu miałam 61,5 teraz 8 mam 58;D a potem co miesiąc 2kg i w ostatnim miesiącu co tydzień 2 kg czyli 20 [emoji28]zaraz po porodzie spadło 10 , więc się nie martwie.

A ja zaczelam pierwsza ciaze dosłownie z taka sama waga jak teraz[emoji2]63kg. A jeszcze kilka mscy temu wazylam 57[emoji17] ech...dupa rosnie

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy Wy czujecie swoja powiekszona macice?? Bo ja czuje ze mi coś uroslo...zaraz nad spojeniem łonowym...i macam sie i macam i chyba to ona[emoji2]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry