Emkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopochwowo.Tak się stresuję jutrzejszą wizytą. Myślicie, że pierwsze USG będzie dopochwowe czy na brzuchu?
A to mi się też już brzuch powiększył w tym miejscu... Zbyt obcisłych spodni nosić już nie dam rady :-)Kasia, ale nie o bliznę pytam, tylko o brzuch nad blizną. Ja nie mam płaskiego brzucha więc on mi się kończy taką fałdą nad blizną, a teraz ta fałda jest dużo większa i zastanawiam się czy to efekt ciązy czy co, bo na bank nie przytyłam w ostatnich 2óch tygodniach
Pierwsze badanie usg zawsze jest dopochwowo.Tak się stresuję jutrzejszą wizytą. Myślicie, że pierwsze USG będzie dopochwowe czy na brzuchu?
U mnie w szpitalu jeśli pierwsza była cc to za drugim razem mogę wybrać co chcę, chyba że jest ewidentne wskazanie do cc :-)A jeśli chodzi o bliznę to tez jej prawie nie widać i tez nigdy nic mi się z nią nie działo.
Zastanawia mnie tylko to czy jeśli pierwsza ciaza zakończona była cc to czy druga tez Będzie? ?
Ojeeej jakie śliczności [emoji7][emoji178]