reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Kasia, ale nie o bliznę pytam, tylko o brzuch nad blizną. Ja nie mam płaskiego brzucha więc on mi się kończy taką fałdą nad blizną, a teraz ta fałda jest dużo większa i zastanawiam się czy to efekt ciązy czy co, bo na bank nie przytyłam w ostatnich 2óch tygodniach
A to mi się też już brzuch powiększył w tym miejscu... Zbyt obcisłych spodni nosić już nie dam rady :-)

hchy3e3ksrymet2d.png

A jeśli chodzi o bliznę to tez jej prawie nie widać i tez nigdy nic mi się z nią nie działo.

Zastanawia mnie tylko to czy jeśli pierwsza ciaza zakończona była cc to czy druga tez Będzie? ?
U mnie w szpitalu jeśli pierwsza była cc to za drugim razem mogę wybrać co chcę, chyba że jest ewidentne wskazanie do cc :-)

hchy3e3ksrymet2d.png

reklama
Do góry