reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tak bardzo mi przykro z powodu utraconej ciąży :(
Ja mam wizytę za godzinę i strasznie sie boje.. U mnie 6t4d i praktycznie zero objawow oprocz bolących i wiekszych cycków. :( :(

reklama
Ja mam wizytę za godzinę i strasznie sie boje.. U mnie 6t4d i praktycznie zero objawow oprocz bolących i wiekszych cycków. :( :(
Ja też chciałam mieć - subtelne , a teraz oddałabym wszystkie za dobre samopoczucie . Spokojnie wiele kobiet nie ma oznak, wiele kobiet ma lekki poród , wiele ciężki - reguły nie ma.

Nie wiem jak wy , ale ja po tej sytuacji Annabeli - zaczełam schizować czy z dzieckiem wszytko ok.

ja to bym się cieszyła jak. U moje objawy były lZejsze czuje się jak chora a nie jak w ciąży . Anabela bardzo mi przykro, w takich sytuacjach trzeba sobie racjonalizować tłumaczyć ja jestem zdania ze dzieci nie umierają tylko zmieniają termin porodu u Ciebie będzie tak samo. Co do smaków mam problem bo mieszkam na takiej wsi ze w pobliżu nie ma żadnego sklepu a ja obecnie nie mam samochodu wiec muszę czekać na męża

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ja do 6 tygodnia i 2 dnia też nie mialam żadnych objawów, a nawet się świetnie czułam, dużo lepiej niż przed ciążą. A teraz jak od 5 dni zaczęło mnie mdlić, na wymioty zrywać to już mam dosyć. Jest naprawdę ciężko :(

Dziewczyny. Bylam juz z mezem na wizycie. Dzidzia ma prawie 13 mm czyli ponad centymetr.serduszko puka w rytmie 160 na minute wiec prawidlowo. Ciaza jest o okolo tydzien mlodsza wiec chyba owulacja sie przesunela. Wiec wychodzi 7t4d . Slyszalam serduszko. Jestem w szoku ze w tydzien dzidzia urosla az tyle,wieczorem jade na prywatna wizyte bo tak mialam ustalone ze to co bylam bylo na nfz u gin ktora mi prowadzi ciaze,a wieczorem jade do tego specjalisty co czasem bede odwiedzac ktory bedzie kontrolowal czy na pewno u dzidzi jest ok. Wiem ze nie powinno tak czesto robic sie usg,ale w moim przypadku co sie tydzien temu naplakalam musze miec wszystko na oku. Trzymam kciuki za wasze fasolki ktore dzisiaj podgladacie :-)

uwo9dqk323h73wzt.png
Polusiowa, gratuluję dużego dzidziusia [emoji173]
To chodzisz jednocześnie do lekarza na nfz i prywatnie? Ja właśnie też tak planuję, jak się okazało, że wszystkie badania też byłyby prywatne :/
A czy oni wiedzą o sobie, nie ma problemu z tym lekarzem z nfz? Obaj wpisują się do Twojej karty ciąży?

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Do góry