reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Ja jestem po cc ale z blizną nigdy nic się nie działo, teraz też nic... szczerze mówiąc to praktycznie jej nie widać...Dziewczyny z nadwagą i po cesarkach (są takie?) mam pytanie:
Brzuch nad blizną, ta fałda zrobiła mi się mocno wypukła, nie miałam płaskiego brzucha bo grubasek ze mnie, ale nie był taki duży. Nie jem prawie więc na bank nie przytyłam, czy to może być od powiększającej się macicy? Zaobserwowałyście coś podobnego?
Wiem, że w kolejnych ciążach brzuch może szybciej rosnąć bo mięśnie brzucha mogą słabiej trzymać, po cesarce tym bardziej te mięśnie mogą być słabsze, ale by taki efekt w 7 tygodniu? W I ciąży w 6 miesiącu brzuch miałam ledwo ciążowy...
Arya88
Kasia, ale nie o bliznę pytam, tylko o brzuch nad blizną. Ja nie mam płaskiego brzucha więc on mi się kończy taką fałdą nad blizną, a teraz ta fałda jest dużo większa i zastanawiam się czy to efekt ciązy czy co, bo na bank nie przytyłam w ostatnich 2óch tygodniach
Emkaa
Aleks93xx
Początkująca w BB
Arya88 ja również mialam cesarke, 4 lata temu. Powiem Ci, że wagę trzymam taka jak przed ciążą a brzuch się powiększył, właśnie tuż nad blizna.
Nie wiem czemu bo jetem dopiero w 6 tyg. Może faktycznie przez powiększająca się macice.
Nie wiem czemu bo jetem dopiero w 6 tyg. Może faktycznie przez powiększająca się macice.
Emkaa
Arya88
Aleks czyli podobnie mamy, ja odkąd zachorowałam na niedoczynność tarczycy przytyłam bardzo dużo, schudłam kilkanaście kg, ale jeszcze drugie tyle powinnam, ciąża pokrzyżowała mi szyki no, ale ten brzuch to sporawy się zrobił mocno
reklama