reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja też sie boje o swoje piersi....mam duże, a beda jeszcze wieksze ;D

34bwrjjge4amxbg5.png

wniduay3s76h08au.png

Ja w nocy jak wstaje to są takie ciężkie, że mam skojarzenia z kamieniami, które za chwilę upadną mi na stopy.
Póki co jest rozmiar D. W pierwszym miesiącu po porodzie był H. A zaznaczę, że mam 163 wzrostu i 55 kg.

oar8pg4njr6t44vs.png

Ja w nocy jak wstaje to są takie ciężkie, że mam skojarzenia z kamieniami, które za chwilę upadną mi na stopy.
Póki co jest rozmiar D. W pierwszym miesiącu po porodzie był H. A zaznaczę, że mam 163 wzrostu i 55 kg.

oar8pg4njr6t44vs.png
To ja troszke grubsza :D 170 cm i 75 kg. A rozmiar...hyyy F. Oj moje to dopiero kamienie:D a jak zdejmuje stanik to takie uczucie straszne ...dokladnie dwa kamienie .

34bwrjjge4amxbg5.png

wniduay3s76h08au.png

oar8pg4njr6t44vs.png
Ja miałam G teraz też D , ale czuje , że pora na wymianę, bo pęka w szwach [emoji23]

3jgxugpjvb0m6657.png

Hi hi widzę ze nas dużo z tym problemem [emoji38] u mnie teraz E a przy karmieniu to nie pamiętam. Kupowałam to co pasowało i zszywalam obwód na mniejszy [emoji1]

Ja po porodzie mialam 95h [emoji23] teraz 75c i dodam ze pierwszy raz w zyciu cbyba takie male zawsze mialam minimum d[emoji14]i dzieki bogu narazie nie rosna[emoji14]
A mam 173cm i 75kg ;)

oar8s65gmlqg37sx.png

Śmiałam się z koleżanek, które mówiły, że piersi przy szyi będą się zaczynały i w moim przypadku to się sprawdziło. Tak więc póki co teraz nie jest tak źle;)

oar8pg4njr6t44vs.png

Na mojej apce nie da się dodać suwaczka, pewnie jakas stara wersja bo nie ma tej opcji sygnatura.

Ja chcę kupić takie polpietrowe łóżko z wysuwanym materacem plus szuflada. Bo kanapy musimy się z pokoju małej pozbyć i goście nie będą mieli gdzie spać. A tak to zawsze jakaś alternatywa.

Mi mąż śpiewa o remoncie łazienki przed przybyciem nowego lokatora...

Mnie jest strasznie zimno w tej ciąży.
Ja też marzne... Najlepiej cały czas pod kocykiem :p

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wielkie cycki, jak wszystko w sumie ;) także boję się co to będzie...

W ogóle jestem wiecznie głodna! Szok, bo w pierwszej ciąży pierwsze 3m-ce miałam mdłości i niemal nic nie jadłam! Teraz apetyt zerowy, ale ssanie w żołądku okropne

74703e3ksg0ul1uj.png

Do góry