reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja też sie boje o swoje piersi....mam duże, a beda jeszcze wieksze ;D

34bwrjjge4amxbg5.png

wniduay3s76h08au.png

Ja w nocy jak wstaje to są takie ciężkie, że mam skojarzenia z kamieniami, które za chwilę upadną mi na stopy.
Póki co jest rozmiar D. W pierwszym miesiącu po porodzie był H. A zaznaczę, że mam 163 wzrostu i 55 kg.

oar8pg4njr6t44vs.png

Ja w nocy jak wstaje to są takie ciężkie, że mam skojarzenia z kamieniami, które za chwilę upadną mi na stopy.
Póki co jest rozmiar D. W pierwszym miesiącu po porodzie był H. A zaznaczę, że mam 163 wzrostu i 55 kg.

oar8pg4njr6t44vs.png
To ja troszke grubsza :D 170 cm i 75 kg. A rozmiar...hyyy F. Oj moje to dopiero kamienie:D a jak zdejmuje stanik to takie uczucie straszne ...dokladnie dwa kamienie .

34bwrjjge4amxbg5.png

wniduay3s76h08au.png

oar8pg4njr6t44vs.png
Ja miałam G teraz też D , ale czuje , że pora na wymianę, bo pęka w szwach [emoji23]

3jgxugpjvb0m6657.png

Hi hi widzę ze nas dużo z tym problemem [emoji38] u mnie teraz E a przy karmieniu to nie pamiętam. Kupowałam to co pasowało i zszywalam obwód na mniejszy [emoji1]

Ja po porodzie mialam 95h [emoji23] teraz 75c i dodam ze pierwszy raz w zyciu cbyba takie male zawsze mialam minimum d[emoji14]i dzieki bogu narazie nie rosna[emoji14]
A mam 173cm i 75kg ;)

oar8s65gmlqg37sx.png

Śmiałam się z koleżanek, które mówiły, że piersi przy szyi będą się zaczynały i w moim przypadku to się sprawdziło. Tak więc póki co teraz nie jest tak źle;)

oar8pg4njr6t44vs.png

Na mojej apce nie da się dodać suwaczka, pewnie jakas stara wersja bo nie ma tej opcji sygnatura.

Ja chcę kupić takie polpietrowe łóżko z wysuwanym materacem plus szuflada. Bo kanapy musimy się z pokoju małej pozbyć i goście nie będą mieli gdzie spać. A tak to zawsze jakaś alternatywa.

Mi mąż śpiewa o remoncie łazienki przed przybyciem nowego lokatora...

Mnie jest strasznie zimno w tej ciąży.
Ja też marzne... Najlepiej cały czas pod kocykiem :p

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wielkie cycki, jak wszystko w sumie ;) także boję się co to będzie...

W ogóle jestem wiecznie głodna! Szok, bo w pierwszej ciąży pierwsze 3m-ce miałam mdłości i niemal nic nie jadłam! Teraz apetyt zerowy, ale ssanie w żołądku okropne

74703e3ksg0ul1uj.png

Do góry