reklama
Monya81
Fanka BB :)
Ja też sie boje o swoje piersi....mam duże, a beda jeszcze wieksze ;D
Ja w nocy jak wstaje to są takie ciężkie, że mam skojarzenia z kamieniami, które za chwilę upadną mi na stopy.
Póki co jest rozmiar D. W pierwszym miesiącu po porodzie był H. A zaznaczę, że mam 163 wzrostu i 55 kg.
motylek05
To ja troszke grubsza 170 cm i 75 kg. A rozmiar...hyyy F. Oj moje to dopiero kamienie a jak zdejmuje stanik to takie uczucie straszne ...dokladnie dwa kamienie .Ja w nocy jak wstaje to są takie ciężkie, że mam skojarzenia z kamieniami, które za chwilę upadną mi na stopy.
Póki co jest rozmiar D. W pierwszym miesiącu po porodzie był H. A zaznaczę, że mam 163 wzrostu i 55 kg.
Emkaa
Ja miałam G teraz też D , ale czuje , że pora na wymianę, bo pęka w szwach [emoji23]Ja w nocy jak wstaje to są takie ciężkie, że mam skojarzenia z kamieniami, które za chwilę upadną mi na stopy.
pamazelka
Początkująca w BB
Ja też marzne... Najlepiej cały czas pod kocykiemNa mojej apce nie da się dodać suwaczka, pewnie jakas stara wersja bo nie ma tej opcji sygnatura.
Ja chcę kupić takie polpietrowe łóżko z wysuwanym materacem plus szuflada. Bo kanapy musimy się z pokoju małej pozbyć i goście nie będą mieli gdzie spać. A tak to zawsze jakaś alternatywa.
Mi mąż śpiewa o remoncie łazienki przed przybyciem nowego lokatora...
Mnie jest strasznie zimno w tej ciąży.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Anabela82
reklama
Arya88
Ja mam wielkie cycki, jak wszystko w sumie także boję się co to będzie...
W ogóle jestem wiecznie głodna! Szok, bo w pierwszej ciąży pierwsze 3m-ce miałam mdłości i niemal nic nie jadłam! Teraz apetyt zerowy, ale ssanie w żołądku okropne
W ogóle jestem wiecznie głodna! Szok, bo w pierwszej ciąży pierwsze 3m-ce miałam mdłości i niemal nic nie jadłam! Teraz apetyt zerowy, ale ssanie w żołądku okropne