reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Madziarra mniam mniam [emoji502] teraz już wiem że poza almette mogę jeść jeszcze barszcz z uszkami [emoji4]ale narobiłaś ochoty
Juz wiem co będę robiła w urlopie [emoji38] pierogi! !!!

reklama
Barszcz mnie meczy od paru dni..a teraz slinie sie jak maly piesek..ja mam odwrotnie z biustem..wgl sie nie przygotowywuje nigdy, nie rosnie i nie mam siary i poczatki karmienia to istna masakra[emoji22] ale ja to 80b nosze

Witam ;) 6.45 a tak ciemno i strasznie leje. Mam takiego lenia , trzeba do pracy wstawac ;/

34bwrjjge4amxbg5.png

wniduay3s76h08au.png

U mnie piersi też urosły, a od ok 3 tygodni mam powiększone gruczoły mleczne (takie guzki mi się porobiły) ale dają się rozmasować [emoji16] W pierwszej ciąży tak szybko mi nie zaczęły rosnąć [emoji12]

hchy3e3khm37w3fg.png

Boli mnie brzuch i plecy i nie mogę spać, może to zgaga a może wina tylozgięcia macicy żałuję że nie mam nospy. Może bym wzięła panadol jest na paracetamolu z drugiej strony pewnie przeżyję...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna[emoji9] mam nadzieje, że przeszło.

Ja za to chyba dostałam zapalenie ktani, pali mnie nad piersiami , mam chrype taką,że aż łzy lecą. Miałam nadzieję , ze przetrwam ta ciąże bez chorób , ale chyba nie da się .

3jgxugpjvb0m6657.png

reklama
Dzien dobry :)
Ale pospalam :D moj mlody od jakiegoś czasu wstawal okolo 5 jak wypil mleko... A dzisiaj dostal mleko i matka zaslonila rolete i tadaam spal do 7.30[emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry