reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Madziarra mniam mniam [emoji502] teraz już wiem że poza almette mogę jeść jeszcze barszcz z uszkami [emoji4]ale narobiłaś ochoty
Juz wiem co będę robiła w urlopie [emoji38] pierogi! !!!

reklama
Barszcz mnie meczy od paru dni..a teraz slinie sie jak maly piesek..ja mam odwrotnie z biustem..wgl sie nie przygotowywuje nigdy, nie rosnie i nie mam siary i poczatki karmienia to istna masakra[emoji22] ale ja to 80b nosze

Witam ;) 6.45 a tak ciemno i strasznie leje. Mam takiego lenia , trzeba do pracy wstawac ;/

34bwrjjge4amxbg5.png

wniduay3s76h08au.png

U mnie piersi też urosły, a od ok 3 tygodni mam powiększone gruczoły mleczne (takie guzki mi się porobiły) ale dają się rozmasować [emoji16] W pierwszej ciąży tak szybko mi nie zaczęły rosnąć [emoji12]

hchy3e3khm37w3fg.png

Boli mnie brzuch i plecy i nie mogę spać, może to zgaga a może wina tylozgięcia macicy żałuję że nie mam nospy. Może bym wzięła panadol jest na paracetamolu z drugiej strony pewnie przeżyję...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna[emoji9] mam nadzieje, że przeszło.

Ja za to chyba dostałam zapalenie ktani, pali mnie nad piersiami , mam chrype taką,że aż łzy lecą. Miałam nadzieję , ze przetrwam ta ciąże bez chorób , ale chyba nie da się .

3jgxugpjvb0m6657.png

reklama
Dzien dobry :)
Ale pospalam :D moj mlody od jakiegoś czasu wstawal okolo 5 jak wypil mleko... A dzisiaj dostal mleko i matka zaslonila rolete i tadaam spal do 7.30[emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry