milka1234
Zaangażowana w BB
Super [emoji173] [emoji173] [emoji173] !!!!Dziewczyny... Jest zarodek zywy 7mm!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji173] [emoji173] [emoji173] !!!!Dziewczyny... Jest zarodek zywy 7mm!!
15 Września?Cześć dziewczyny,15 września mój test pokazał dwie kreski, dziś według wyliczeń mam 5 tydz. wiem że to baaardzo wcześnie. Czy któraś z Was miała już na tym etapie jakieś objawy ??
Wczoraj robiłam bete 1872
W sumie to kalkulator pokazuje 6 tydz. nie rozumiem....
Za tydzień we czwartek mam pierwszą wizytę z usg u mego prowadzącego [emoji5] Pewnie lokator już będzie [emoji7][emoji178]Camel Gratulacje!
KaSia kiedy teraz wizytacja domeczku ?
Daktyl mnie bolały piersi i kręciło mi się w głowie. W pracy czułam się odrealniona. No i sporadyczne kłucia w środku.
Camel tak się cieszę ! Gratulacje !!Dziewczyny... Jest zarodek zywy 7mm!!