reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja byłam na prenatalnych 3 razy bo miałam w pakiecie. Gdybym nie miała pakietu medicover to z doświadczenia poszlabym na pierwsze i drugie max. Gdyby było coś nie tak z dzidziusiem i wczesna diagnoza pozwoliłaby się np przygotować pod względem wiedzy/psychiki albo np móc podjąć interwencję lekarską zaraz po porodzie. O interwencji w brzuchu mamy nie wspominając. Może przesadnie wierzę w medycynę.

Ale zobaczyć buzię dziecka w brzuchy... Bezcenne :) do tej pory płytkę od czasu do czasu oglądam. :)

Co do pracy, lubię swoją, jest męcząca pod wieloma względami ale na pewno nie stanowi argumentu za l4. Jeszcze się w domu nasiedze a szkoda mi z obiegu na tak długo wypaść. :)
Juz sobie planuje szkolenia które zrobię na macierzyńskim.

reklama
Kasia śliczny pecherzyk i takie ładne zdjęcie :) Gratuluje.
Jestem w pracy i nie mogę pisać :(
Dziękuję [emoji178]

f2w33e3kejrv901t.png

Cześć dziewczyny,15 września mój test pokazał dwie kreski, dziś według wyliczeń mam 5 tydz. wiem że to baaardzo wcześnie. Czy któraś z Was miała już na tym etapie jakieś objawy ??
Wczoraj robiłam bete 1872

W sumie to kalkulator pokazuje 6 tydz. nie rozumiem....

Michalina o jakich dokladni badaniach prenatalnych mowisz? Mialas pappa robione z krwii? I co jeszcze? Na pewnie nie mialas badanego genomu dziecka z pakietu medicowera ani amnipunckji.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Camel super!! Jak sie czyjesz? Masz jeszcze jakies nie pokojace objawy?

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Do góry