reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja byłam na prenatalnych 3 razy bo miałam w pakiecie. Gdybym nie miała pakietu medicover to z doświadczenia poszlabym na pierwsze i drugie max. Gdyby było coś nie tak z dzidziusiem i wczesna diagnoza pozwoliłaby się np przygotować pod względem wiedzy/psychiki albo np móc podjąć interwencję lekarską zaraz po porodzie. O interwencji w brzuchu mamy nie wspominając. Może przesadnie wierzę w medycynę.

Ale zobaczyć buzię dziecka w brzuchy... Bezcenne :) do tej pory płytkę od czasu do czasu oglądam. :)

Co do pracy, lubię swoją, jest męcząca pod wieloma względami ale na pewno nie stanowi argumentu za l4. Jeszcze się w domu nasiedze a szkoda mi z obiegu na tak długo wypaść. :)
Juz sobie planuje szkolenia które zrobię na macierzyńskim.

reklama
Kasia śliczny pecherzyk i takie ładne zdjęcie :) Gratuluje.
Jestem w pracy i nie mogę pisać :(
Dziękuję [emoji178]

f2w33e3kejrv901t.png

Cześć dziewczyny,15 września mój test pokazał dwie kreski, dziś według wyliczeń mam 5 tydz. wiem że to baaardzo wcześnie. Czy któraś z Was miała już na tym etapie jakieś objawy ??
Wczoraj robiłam bete 1872

W sumie to kalkulator pokazuje 6 tydz. nie rozumiem....

Michalina o jakich dokladni badaniach prenatalnych mowisz? Mialas pappa robione z krwii? I co jeszcze? Na pewnie nie mialas badanego genomu dziecka z pakietu medicowera ani amnipunckji.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Camel super!! Jak sie czyjesz? Masz jeszcze jakies nie pokojace objawy?

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Do góry