reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jestem załamana. Miałam dziś ochotę na pizze, zjadłam dwa kawałki i obiad nieduża porcja na małym talerzu śniadaniowym i 2 kilo na +. Wtf???

8p3os65g3k9y4h3n.png
Ja już mam 4 na + :-( I jestem podpuchnięta, bo nawet pierścionki które niedawno spadały z palców, teraz są za ciasne :-(

hchy3e3kh54y83hd.png

reklama
Ja zawsze ważę się na czczo i wieczorem. I przeważnie tyle ile wieczorem to następnego dnia rano podobnie od jutra zero zachcianki, zdrowe żarełko i ważę się dopiero w pon rano.

8p3os65g3k9y4h3n.png

Do gina zawsze gole się na zero. Przed porodem to była masakra, ale dawałam radę, a teraz nie wiem co to będzie bo już mam brzuch jak w poprzedniej ciąży w 6 mcu [emoji32]

8p3os65g3k9y4h3n.png
Wczoraj moja koleżanka, która jest obecnie w 11tc stwierdziła że mamy (ja i ona) "stare ciała" i to dlatego nam już brzuchy napęczniały [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3kh54y83hd.png

Ja już mam 4 na + :-( I jestem podpuchnięta, bo nawet pierścionki które niedawno spadały z palców, teraz są za ciasne :-(

hchy3e3kh54y83hd.png
No masakra z tą waga. Jestem przerażona, bo w ciąży tylam ok. 3,5-4 kg na miesiąc. Jadłam normalnie, jak przed ciąża, ale nikt mi nie wierzył, posadzali mnie o obzarstwo.

8p3os65g3k9y4h3n.png

hhehehe ja zastosowałam wszystkie sposoby aby był syn, zaczynając od diety, poprzez chiński kalendarz a na dokładnym "wstrzeleniu się" w owulację kończąc :) jakie będą efekty - zobaczymy :)
No my też kilka dni przed owulacją na córkę ;-) A jak sprawdziłam (po czasie) chiński kalendarz to też córcia wychodzi :p

hchy3e3kh54y83hd.png

No masakra z tą waga. Jestem przerażona, bo w ciąży tylam ok. 3,5-4 kg na miesiąc. Jadłam normalnie, jak przed ciąża, ale nikt mi nie wierzył, posadzali mnie o obzarstwo.

8p3os65g3k9y4h3n.png
Wierzę kochana, ja też teraz jem malutkie porcje (do 150g) i staram się jeść raczej zdrowo. Do tej pory przy takim jedzeniu waga nadal mi spadała ok 4kg na miesiąc. A tu w ciągu 3 tygodni 4kg na plusie przy tym samym odżywianiu :-(

hchy3e3kh54y83hd.png

reklama
Do góry