reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Obyś na weselu nie zaczęła rodzić z tych emocji :D
Młodzi nie zapomnieliby swego wesela do końca życia [emoji23] Ja z resztą też [emoji12][emoji23]

hchy3e3kh54y83hd.png

reklama
Dziewczyny mam kilka dni zaległości czuje sie fatalnie. Nie wymiotuje ale mdłości i senność nie dają mi spokoju miałam dwa dni wolnego jutro wracam do pracy, szczerze nie wiem jak to wytrzymam wy też macie takie objawy czuje się jak na ciężkim kacu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia no ladnie Wam sie zlozylo ;) obys dotrwala [emoji3]
tynka ja tez mam mdlosci dzisiaj straszne i spiaca tez jestem... Piekne zdjecie fasoleczki [emoji7] gratuluje [emoji11]

Dziewczyny mam kilka dni zaległości czuje sie fatalnie. Nie wymiotuje ale mdłości i senność nie dają mi spokoju miałam dwa dni wolnego jutro wracam do pracy, szczerze nie wiem jak to wytrzymam wy też macie takie objawy czuje się jak na ciężkim kacu

Ja mam mdlosci 24h nic nie pomaga..czasem wymiotuje, nie mam ochoty na nic do jedxenia wrecz sie zmuszam...wzielam do niedzieli wolne bo nie daje rady....

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Moje mdłości już odpuściły, został jedynie super czuły węch ;-) Nad sennością staram się panować, ale drzemka po powrocie z pracy jest obowiązkowa [emoji12]

hchy3e3kh54y83hd.png

U mnie też w pierwszej ciąży brzuch był widoczny dopiero około 5 miesiąca, więc teraz duuużo wcześniej coś się dzieje... Ale fakt, nie będę się tym teraz przejmować :-D

Dziś się okazało, że tydzień przed moim terminem siostra za mąż będzie wychodzić... Więc Kasia zamiast w pięknej kiecce, pójdzie w worku (o ile nie pęknie do tego czasu) [emoji23][emoji23][emoji23]

hchy3e3kh54y83hd.png

A ja idę na wesele 6 stycznia do znajomych, wg moich obliczeń zacznę 18 tydzień, brzuszek już raczej będzie widoczny ale pewnie będę wyglądała jakbym przytyła a nie była w ciąży, więc już chyba lepiej mieć pokaźny, ewidentnie wskazujący na ciążę niż kluskę z przodu :p a poza tym nie mam żadnej luźnej sukienki, wszystkie mam podkreślające talię i luźne w biodrach, czy odwrotność takiej jakiej bym potrzebowała ;) trzeba bedzie kupic :/

A ja idę na wesele 6 stycznia do znajomych, wg moich obliczeń zacznę 18 tydzień, brzuszek już raczej będzie widoczny ale pewnie będę wyglądała jakbym przytyła a nie była w ciąży, więc już chyba lepiej mieć pokaźny, ewidentnie wskazujący na ciążę niż kluskę z przodu[emoji14]a poza tym nie mam żadnej luźnej sukienki, wszystkie mam podkreślające talię i luźne w biodrach, czy odwrotność takiej jakiej bym potrzebowała ;) trzeba bedzie kupic :/
Kochana, przynajmniej nie masz ryzyka, że zaczniesz rodzić na weselu [emoji12]

hchy3e3kh54y83hd.png

reklama
Do góry