reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi wystarczy moja jedna rozdarta kocica....w nocy halasuje za twoj caly zwierzyniec [emoji12]

f2w3yx8dy6p2kxcf.png
Ja mam kocurka Franka ;) Wymiziany i wyprzytualny :D

reklama
Mój syn tez ma teraz 7,5 lat, w marcu skończy 8 więc różnica też będzie spora. Ale sa tego tez na pewno jakieś plusy.

Co do zakupów, to wóżek mam po Bartku;) może do porodu zachce mi się nowego. A łóżeczko, pościele, ubranka itp. to już od dawna oglądam i prawie mam obcykane, czekam tylko na jakiś znak i start na zakupy :) :)

Majka tym bardziej wielkie gratulacje. Właśnie jeśli ktoś czuje się gotowy na następne dzieciątko to super. Ja mimo tego, że może w głębi serducha bym kiedyś chciała, to rozsądnie myśląc, ani czas na trzecie, ani miejsce... Argumentów jest mnóstwo, nie będę zanudzać, jak dla mnie najważniejszy to taki,że nie będę mogła poświęcić synom tyle czasu ile bym chciała. Do tej pory mam wyrzuty wobec najstarszego...Ale taka już moja psychika..

Dziewczyny od jakiegoś czasu wyprzedaje i rozdaje ubranka po synach i mam umówioną panią, która chce ode mnie kupić wózek. Po dzisiejszym teście wkońcu przestałam ją zbywać i napisałam, że może przyjechać. A jak się okaże że jednak dzidziuś to będzie klops ;)

Majka tym bardziej wielkie gratulacje. Właśnie jeśli ktoś czuje się gotowy na następne dzieciątko to super. Ja mimo tego, że może w głębi serducha bym kiedyś chciała, to rozsądnie myśląc, ani czas na trzecie, ani miejsce... Argumentów jest mnóstwo, nie będę zanudzać, jak dla mnie najważniejszy to taki,że nie będę mogła poświęcić synom tyle czasu ile bym chciała. Do tej pory mam wyrzuty wobec najstarszego...Ale taka już moja psychika..

Dziewczyny od jakiegoś czasu wyprzedaje i rozdaje ubranka po synach i mam umówioną panią, która chce ode mnie kupić wózek. Po dzisiejszym teście wkońcu przestałam ją zbywać i napisałam, że może przyjechać. A jak się okaże że jednak dzidziuś to będzie klops ;)
Venus moze to znak ze bedzie dziewczynka jak juz[emoji14]

reklama
Do góry