reklama
Witaj! Opowiedz coś o sobie. Masz już dzieci ? Ile się staraliście? Który to tc?Witajcie wszystkie czerwcowe mamusie. Obserwowałam Wasze wypowiedzi i postanowiłam się do Was przyłączyć Termin wg pierwszego dnia od ostatniej miesiączki wyliczyłam na 8.06.2017. Do lekarza idę w poniedziałek i mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie dobrze A może zobaczę serduszko...
Gemmina
Fanka BB :)
Też mam parę w domuPiszę z telefonu i mi coś się skasowalo. Chciałam napisać że nie chcę bo mam w domu 2 cudnych chłopców !
camel
Witaj....moj termin tez 08.06 wg OMWitajcie wszystkie czerwcowe mamusie. Obserwowałam Wasze wypowiedzi i postanowiłam się do Was przyłączyć Termin wg pierwszego dnia od ostatniej miesiączki wyliczyłam na 8.06.2017. Do lekarza idę w poniedziałek i mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie dobrze A może zobaczę serduszko...
venus27
Też masz dwójkę?Też mam parę w domu
Anulka.
Hi hi u mnie bylo wczoraj podobnie Bylam na zakupach w Lidlu i byly tam rozne rzeczy dla maluchow , to sie prawie tak czulam ze juz powinnam cos kupic Ten brzuch to mnie zmylił
Witaj wsrod nasWitajcie wszystkie czerwcowe mamusie. Obserwowałam Wasze wypowiedzi i postanowiłam się do Was przyłączyć Termin wg pierwszego dnia od ostatniej miesiączki wyliczyłam na 8.06.2017. Do lekarza idę w poniedziałek i mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie dobrze A może zobaczę serduszko...
Kum czekam i trzymam kciuki
pamazelka
Początkująca w BB
Nie mam dzieci, a w ciążę udało nam się zajść za pierwszym razem (nie mogłam w to uwierzyć!). Skoro miesiączkę miałam 1.09, to wychodzi na to, że jutro zacznę 7 tc. Szczerze... słaba jestem w tych obliczeniach, w końcu nie mam doświadczeniaWitaj! Opowiedz coś o sobie. Masz już dzieci ? Ile się staraliście? Który to tc?
reklama