reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ahahahajaha właśnie zobaczyłam, ze na majowkach jedna panienka moją wypowiedź o tym ile mam zwierząt (2 psy, 4koty, 5 szczurow) i ze to nie przeszkadza w "posiadaniu" dzieci oznaczyla jako "niezbyt madre" buahahahahahha :-D:angry:
Szczurze samce czy samice ? Ja mialam 4 dziewczynki. Tesknie, ale juz nie mam warunkow :)

reklama
Ahahahajaha właśnie zobaczyłam, ze na majowkach jedna panienka moją wypowiedź o tym ile mam zwierząt (2 psy, 4koty, 5 szczurow) i ze to nie przeszkadza w "posiadaniu" dzieci oznaczyla jako "niezbyt madre" buahahahahahha :-D:angry:
Ciekawe czy moje dwa kroliki tez mnie kwalifikuja do tych glupszych ????

Pamazelka gratulacje i witaj :)
Anulka ja wczoraj przez internet ogladalam wozki [emoji23]
Venus no to oby bylo wszystko po Twojej mysli ;) a jesli nie bedzie to zobaczysz i tak bedziesz sie baaardzo cieszyla ;)
Emkamat na majowkach jest tez jedna dziewczyna ktora byla ze mna na majowkach 2 lata temu i tez ma mnostwo zwierząt wiec pewnie jak zauwazy rozwinie sir dyskusja ;) ja osobiscie zwierzat w domu nie mam ale jak ktos lubi to jego sprawa ;) a dzieci przy zwierzetach sa takie slodkie [emoji7]

Mi wystarczy moja jedna rozdarta kocica....w nocy halasuje za twoj caly zwierzyniec [emoji12]

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

5 chłopaków mam :) <3

Anulka- pewnie tak :D wszak będąc w ciąży trzeba się pozbyć wszystkich zwierząt :D i zarazkow i w ogóle! Przecież to zloooooo! :D

Beata. To już było jakiś tydZień temu- dopiero dziś zauważyłam :) i tak już tam nie pisze ani nie czytam ale rozbawilo mnie to, nie powiem :D

reklama
Beata o wozkach tez wczoraj myslalam :laugh2: dobrze ze nie jestem sama ...
Majka to chyba normalne ze najmlodsze jest najbardziej rozpieszczane :)
Pewnie tak. Trochę przeraża mnie przepaść wiekowa jaka będzie ich dzielić, zawsze będzie dwoje + jedno ale wszystko ma swoje plusy i minusy a musieliśmy trochę ustabilizować swoje sprawy :)

Do góry