reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny!

Ja czuję się fatalnie. Nie pamiętam aby tak było w poprzedniej ciąży. Senność, mdłości... codziennie. Wymioty. Od czasu do czasu zawroty głowy. A do tego ( tak samo jak poprzednio) totalne roztargnienie. Pamięć 3 sekundowa. Wszystko notuję na kartce. Zaplanowałam sobie sporo pracy a tu trudności..
Martwię się jak to będzie. Mam nadzieję że wszystko jest ok i te początkowe przyjemności miną...

Cześć Mamusie :-) U mnie termin najprawdopodobniej na 8.06, w piątek Beta 151, w poniedziałek powtórzę i wtedy umówię się na wizytę i usg :-) Objawów mam całe mnóstwo- mdłości, zawroty głowy, ból podbrzusza i bardzo bolesne piersi :-) To moja druga ciąża, synek ma 7 lat :-)
Pozdrawiam

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Z objawów zapomniałam dodać, że śpię na okrągło ;-) I straszna płaczka się ze mnie zrobiła :p

hchy3e3kvlp643ll.png

Witamy Kasię! :D
Ja wczoraj krwawiłam trochę po stosunku i pojechałam do przychodni po luteinę na wszelki wypadek, tym bardziej że od 21 do 28dc też plamiłam. Do wizyty będę się zamartwiać i żyć w niepewności. Nie mogę się do końca cieszyć bo mam złe przeczucia :(

Dzień dobry ! Ja cały weekend lezalam. Bolał mnie brzuch . W czwartek idę do ginekologa , wiem ze to za wcześnie ale potem jedziena urlop i kazał mi przyjść teraz . Za oknem deszczowo i zimno . Do pracy mam na drugą zmianę.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Ja juz w pracy, przed praca poszlam jeszcze na bete...nie wiem jak ja dotrwam do 16 stresuje sie jak cho.....ra! Trzymajcie kciuki! Tak bardzo sie boje ze nie wiem jak w pracy dam rade.

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

reklama
Do góry