reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny!

Ja czuję się fatalnie. Nie pamiętam aby tak było w poprzedniej ciąży. Senność, mdłości... codziennie. Wymioty. Od czasu do czasu zawroty głowy. A do tego ( tak samo jak poprzednio) totalne roztargnienie. Pamięć 3 sekundowa. Wszystko notuję na kartce. Zaplanowałam sobie sporo pracy a tu trudności..
Martwię się jak to będzie. Mam nadzieję że wszystko jest ok i te początkowe przyjemności miną...

Cześć Mamusie :-) U mnie termin najprawdopodobniej na 8.06, w piątek Beta 151, w poniedziałek powtórzę i wtedy umówię się na wizytę i usg :-) Objawów mam całe mnóstwo- mdłości, zawroty głowy, ból podbrzusza i bardzo bolesne piersi :-) To moja druga ciąża, synek ma 7 lat :-)
Pozdrawiam

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Z objawów zapomniałam dodać, że śpię na okrągło ;-) I straszna płaczka się ze mnie zrobiła :p

hchy3e3kvlp643ll.png

Witamy Kasię! :D
Ja wczoraj krwawiłam trochę po stosunku i pojechałam do przychodni po luteinę na wszelki wypadek, tym bardziej że od 21 do 28dc też plamiłam. Do wizyty będę się zamartwiać i żyć w niepewności. Nie mogę się do końca cieszyć bo mam złe przeczucia :(

Dzień dobry ! Ja cały weekend lezalam. Bolał mnie brzuch . W czwartek idę do ginekologa , wiem ze to za wcześnie ale potem jedziena urlop i kazał mi przyjść teraz . Za oknem deszczowo i zimno . Do pracy mam na drugą zmianę.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Ja juz w pracy, przed praca poszlam jeszcze na bete...nie wiem jak ja dotrwam do 16 stresuje sie jak cho.....ra! Trzymajcie kciuki! Tak bardzo sie boje ze nie wiem jak w pracy dam rade.

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

reklama
Do góry