reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Anika gratki, super beta. Ja chyba paznokcie poobgryzam ja będę czekać, idę w poniedziałek i mam nadzieję na też taka dużą:-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
*Vanilia*
Moderatorka
Aguś mnie boli trochę brzuch, i piersi baaaardzo, ale z tego co pamiętam w pierwszej ciąży było podobnie.
Zola w ciąży z córką dostałam mega mdlości koło 6 tygodnia. Same uroki ciąży hehe
Zola w ciąży z córką dostałam mega mdlości koło 6 tygodnia. Same uroki ciąży hehe
Aguś, Zola witajcie!
Mnie też pobolewa brzuch. Nie cały czas ale to zakuje to coś pociągnie, normalne. O moich biednych piersiach już nie wspominam...
Pszczółka Maja była dla mnie przekleństwem szczególnie później kiedy leciały już bardzo brzydkie wersje.
Mnie też pobolewa brzuch. Nie cały czas ale to zakuje to coś pociągnie, normalne. O moich biednych piersiach już nie wspominam...
Pszczółka Maja była dla mnie przekleństwem szczególnie później kiedy leciały już bardzo brzydkie wersje.
*Vanilia*
Moderatorka
Dziewczyny coś musimy zrobić żeby przenieśli nas na główną. Kto się orientuje w tych sprawach?
camel
Fanka BB :)
Witam nowe kolezanki....no chyba trzeba do moderatorki....bo malo osob do nas cos trafia....
Kum...czy jako zalozycielka forum mozesz to jakosc przykleic do glownej?
Kum...czy jako zalozycielka forum mozesz to jakosc przykleic do glownej?
anika84
Vanilia nie mam pojęcia do kogo się zwrócić w tej sprawie.
Zola u mnie z synkiem dopiero ok 5 miesiąca pojawiła się mega zgaga która nie pozwalała spać nocami i sprawiała że płakałam z bólu pieczenia a trwała aż do samego porodu teraz to śmieszne ale nie wtedy było tragicznie a teraz już mam zgagę wieczorami, mdłości przed każdym posiłkiem, ból piersi i podbrzusza. Jak to mówią każda ciąża jest inna.
Zola u mnie z synkiem dopiero ok 5 miesiąca pojawiła się mega zgaga która nie pozwalała spać nocami i sprawiała że płakałam z bólu pieczenia a trwała aż do samego porodu teraz to śmieszne ale nie wtedy było tragicznie a teraz już mam zgagę wieczorami, mdłości przed każdym posiłkiem, ból piersi i podbrzusza. Jak to mówią każda ciąża jest inna.
camel
Ja na razie nie mam zadnych objawow...czasem cos zakuje w brzuchu...ale to tez bardzo sporadycznie....mam tylko podobnie jak w 1 ciazy..rano mnie tak ssie z glodu ze az skreca zoladek.... No i piersi bola ale nie tak bez przesady....
reklama