reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Aguś mnie boli trochę brzuch, i piersi baaaardzo, ale z tego co pamiętam w pierwszej ciąży było podobnie.

Zola w ciąży z córką dostałam mega mdlości koło 6 tygodnia. Same uroki ciąży hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Aguś, Zola witajcie!
Mnie też pobolewa brzuch. Nie cały czas ale to zakuje to coś pociągnie, normalne. O moich biednych piersiach już nie wspominam...
Pszczółka Maja była dla mnie przekleństwem szczególnie później kiedy leciały już bardzo brzydkie wersje.

Witam nowe kolezanki....no chyba trzeba do moderatorki....bo malo osob do nas cos trafia....

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Kum...czy jako zalozycielka forum mozesz to jakosc przykleic do glownej?

Vanilia nie mam pojęcia do kogo się zwrócić w tej sprawie.

Zola u mnie z synkiem dopiero ok 5 miesiąca pojawiła się mega zgaga która nie pozwalała spać nocami i sprawiała że płakałam z bólu pieczenia a trwała aż do samego porodu :D teraz to śmieszne ale nie wtedy było tragicznie a teraz już mam zgagę wieczorami, mdłości przed każdym posiłkiem, ból piersi i podbrzusza. Jak to mówią każda ciąża jest inna.

rfxgs65gbz6ryqz7.png

mhsvx1hpkuuxzwjb.png

Ja na razie nie mam zadnych objawow...czasem cos zakuje w brzuchu...ale to tez bardzo sporadycznie....mam tylko podobnie jak w 1 ciazy..rano mnie tak ssie z glodu ze az skreca zoladek.... No i piersi bola ale nie tak bez przesady....

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

reklama
Do góry