reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale bym zjadła! I jeszcze żeby ta kapusta kwaśna była, och [emoji7]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
No jest kwaśna [emoji4] kupiłam takie fajne ustrojstwo i poszło expresem

1480615886-1d1mld.jpeg
1480615898-1d1mld.jpeg

reklama
Co do śmiesznych anegdot z zakupów to mój mąż nie zna się całkowicie na kosmetykach i chemii. Muszę mu zdjęcia wysyłać.
Raz jego mama poprosiła go żeby kupił jej krem do twarzy AA +60, a ponieważ nie było takiego kupił jej dwa AA+40 i AA+20[emoji23]

oar8pg4ngmro558y.png
[emoji23][emoji23][emoji23] hahaha

A ja robię sobie domowe spa a właściwie spa dla moich stop jak sobie pomyśle ze urośniemy i będę miała problemy z np malowaniem paznokci to jestem przerażona .
Co do wózków ja zakochałam się w marce bugaboo to są strasznie drogie wózki wiec na pewno kupię używany .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z córką do porodu jak szłam to sama sobie dałam rade malować paznokcie u stóp [emoji23]

No i naszla mnie chęć na coś kwaśnego albo słodkiego. Sama nie wiem. Jestem u siostry a ona nie ma tu nic ciekawego do jedzenia. Co ta ciąża ze mną robi haha a jak tam Wasze zachcianki?

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry