reklama
Marciotek88
Fanka BB :)
Pewnie przez te nerwy. Kochana spokojnie wszystko będzie dobrze [emoji106]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Trzymam kciuki daj znac !
tynka2506
Saulen jaka relacja prawie na żywo trzymam kciuki, wszystko będzie wporzadku.
Co go głowy wczoraj bolała strasznie dzisiaj tez boli położyłam się na 2 h i troszkę przestało ale z ta woda może być faktycznie prawda mało pije najwiecej w nocy budzę się jak na kacu.
U nas leje deszcz, czekam na męża choć ma być późno koło 21
Co do lekarek faktycznie coś w tym jest ze z mężczyznami mam lepsze doświadczenia szczególnie ginekologami nie rozumiałam co to znaczy być delikatnym póki nie trafiłam do mężczyzny ginekologa za pierwszym razem jak mnie badał to byłam aż skrępowana ta delikatnością bo ginekolog kobieta do której chodziłam wcześniej wziernik wciskała a nie wkładała więcej tez informacji przekazują mężczyźni kobiety liczą ze się domyślamy .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co go głowy wczoraj bolała strasznie dzisiaj tez boli położyłam się na 2 h i troszkę przestało ale z ta woda może być faktycznie prawda mało pije najwiecej w nocy budzę się jak na kacu.
U nas leje deszcz, czekam na męża choć ma być późno koło 21
Co do lekarek faktycznie coś w tym jest ze z mężczyznami mam lepsze doświadczenia szczególnie ginekologami nie rozumiałam co to znaczy być delikatnym póki nie trafiłam do mężczyzny ginekologa za pierwszym razem jak mnie badał to byłam aż skrępowana ta delikatnością bo ginekolog kobieta do której chodziłam wcześniej wziernik wciskała a nie wkładała więcej tez informacji przekazują mężczyźni kobiety liczą ze się domyślamy .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 16
Gość
Ja tez juz po wizycie. Maluch wspaniałe rośnie. Ma juz ponad 8 cm. Główka 25 mm, zarys czaszki i kręgosłupa prawidłowy, rusza nóżkami i rączkami tez prawidłowo. Żołądek widzialam nawet! Przepływ krwi dobry i serduszko bije super. Przeziernosc w normie kość nosowa jest. Wiec wszystko oki. Fajnie napisała mi ze "łożysko organizuje się na ścianie tylnej".
Niestety płci nie widziałam. Powiedziała ze jej zdaniem nie ma co strzelać wiec sobie poczekam jeszcze.
Najgorsze jest to ze nadal meczy mnie infekcja pochwy. Znowu dostałam leki. Na moje pytanie czy zrobić jakiś posiew doktor powiedziała ze mogę zrobić ale poza trzema lekami na takie przypadłości nic więcej mi nie da bo nie może więc jest to bez sensu badanie. Moze jak skończę za tydzień ostatnie opakowanie duphastonu to pH w pochwie się zmieni. Narazie musze się z tym pomęczyć i walczyć takimi lekami jakie brać mogę.
Kupilam juz wszystkie prezenty wiec święta mam ogarniete ale jakoś się z nich nie ciesze. Ostatnio chyba mam gorsze dni bo psychika mi troszku siada. Cieszyłam sie wizyta i tym ze zobaczyłam malucha ale jednak smuci mnie fakt ze mój jeszcze mąż nie odezwał się wcale. Dodatkowo na patrzylam się na cudowne ale zajeb**** drogie wózki[emoji26]
Niestety płci nie widziałam. Powiedziała ze jej zdaniem nie ma co strzelać wiec sobie poczekam jeszcze.
Najgorsze jest to ze nadal meczy mnie infekcja pochwy. Znowu dostałam leki. Na moje pytanie czy zrobić jakiś posiew doktor powiedziała ze mogę zrobić ale poza trzema lekami na takie przypadłości nic więcej mi nie da bo nie może więc jest to bez sensu badanie. Moze jak skończę za tydzień ostatnie opakowanie duphastonu to pH w pochwie się zmieni. Narazie musze się z tym pomęczyć i walczyć takimi lekami jakie brać mogę.
Kupilam juz wszystkie prezenty wiec święta mam ogarniete ale jakoś się z nich nie ciesze. Ostatnio chyba mam gorsze dni bo psychika mi troszku siada. Cieszyłam sie wizyta i tym ze zobaczyłam malucha ale jednak smuci mnie fakt ze mój jeszcze mąż nie odezwał się wcale. Dodatkowo na patrzylam się na cudowne ale zajeb**** drogie wózki[emoji26]
Emkaa
Gratulacje cudownych wieści [emoji5]Ja tez juz po wizycie. Maluch wspaniałe rośnie. Ma juz ponad 8 cm. Główka 25 mm, zarys czaszki i kręgosłupa prawidłowy, rusza nóżkami i rączkami tez prawidłowo. Żołądek widzialam nawet! Przepływ krwi dobry i serduszko bije super. Przeziernosc w normie kość nosowa jest. Wiec wszystko oki. Fajnie napisała mi ze "łożysko organizuje się na ścianie tylnej".
reklama
Marciotek88
Gratuluję takich cudnych wieści :-) wspaniałe kochana!Ja tez juz po wizycie. Maluch wspaniałe rośnie. Ma juz ponad 8 cm. Główka 25 mm, zarys czaszki i kręgosłupa prawidłowy, rusza nóżkami i rączkami tez prawidłowo. Żołądek widzialam nawet! Przepływ krwi dobry i serduszko bije super. Przeziernosc w normie kość nosowa jest. Wiec wszystko oki. Fajnie napisała mi ze "łożysko organizuje się na ścianie tylnej".