reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Trzymam kciuki daj znac !

m3sx9jcg8o411yy9.png

Saulen jaka relacja prawie na żywo trzymam kciuki, wszystko będzie wporzadku.
Co go głowy wczoraj bolała strasznie dzisiaj tez boli położyłam się na 2 h i troszkę przestało ale z ta woda może być faktycznie prawda mało pije najwiecej w nocy budzę się jak na kacu.
U nas leje deszcz, czekam na męża choć ma być późno koło 21 :(

Co do lekarek faktycznie coś w tym jest ze z mężczyznami mam lepsze doświadczenia szczególnie ginekologami nie rozumiałam co to znaczy być delikatnym póki nie trafiłam do mężczyzny ginekologa za pierwszym razem jak mnie badał to byłam aż skrępowana ta delikatnością bo ginekolog kobieta do której chodziłam wcześniej wziernik wciskała a nie wkładała :) więcej tez informacji przekazują mężczyźni kobiety liczą ze się domyślamy . :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez juz po wizycie. Maluch wspaniałe rośnie. Ma juz ponad 8 cm. Główka 25 mm, zarys czaszki i kręgosłupa prawidłowy, rusza nóżkami i rączkami tez prawidłowo. Żołądek widzialam nawet! Przepływ krwi dobry i serduszko bije super. Przeziernosc w normie kość nosowa jest. Wiec wszystko oki. Fajnie napisała mi ze "łożysko organizuje się na ścianie tylnej".

Niestety płci nie widziałam. Powiedziała ze jej zdaniem nie ma co strzelać wiec sobie poczekam jeszcze.
Najgorsze jest to ze nadal meczy mnie infekcja pochwy. Znowu dostałam leki. Na moje pytanie czy zrobić jakiś posiew doktor powiedziała ze mogę zrobić ale poza trzema lekami na takie przypadłości nic więcej mi nie da bo nie może więc jest to bez sensu badanie. Moze jak skończę za tydzień ostatnie opakowanie duphastonu to pH w pochwie się zmieni. Narazie musze się z tym pomęczyć i walczyć takimi lekami jakie brać mogę.

1480609045-1d1mld.jpeg

Kupilam juz wszystkie prezenty wiec święta mam ogarniete ale jakoś się z nich nie ciesze. Ostatnio chyba mam gorsze dni bo psychika mi troszku siada. Cieszyłam sie wizyta i tym ze zobaczyłam malucha ale jednak smuci mnie fakt ze mój jeszcze mąż nie odezwał się wcale. Dodatkowo na patrzylam się na cudowne ale zajeb**** drogie wózki[emoji26]

f2w3rjjgfd8znk4b.png

Justyna gratuluję [emoji4] z mężem poczekaj. .. Faceci potrzebują więcej czasu [emoji4] buziaczki [emoji8]

Ja tez juz po wizycie. Maluch wspaniałe rośnie. Ma juz ponad 8 cm. Główka 25 mm, zarys czaszki i kręgosłupa prawidłowy, rusza nóżkami i rączkami tez prawidłowo. Żołądek widzialam nawet! Przepływ krwi dobry i serduszko bije super. Przeziernosc w normie kość nosowa jest. Wiec wszystko oki. Fajnie napisała mi ze "łożysko organizuje się na ścianie tylnej".

Niestety płci nie widziałam. Powiedziała ze jej zdaniem nie ma co strzelać wiec sobie poczekam jeszcze.
Najgorsze jest to ze nadal meczy mnie infekcja pochwy. Znowu dostałam leki. Na moje pytanie czy zrobić jakiś posiew doktor powiedziała ze mogę zrobić ale poza trzema lekami na takie przypadłości nic więcej mi nie da bo nie może więc jest to bez sensu badanie. Moze jak skończę za tydzień ostatnie opakowanie duphastonu to pH w pochwie się zmieni. Narazie musze się z tym pomęczyć i walczyć takimi lekami jakie brać mogę.

1480609045-1d1mld.jpeg

Kupilam juz wszystkie prezenty wiec święta mam ogarniete ale jakoś się z nich nie ciesze. Ostatnio chyba mam gorsze dni bo psychika mi troszku siada. Cieszyłam sie wizyta i tym ze zobaczyłam malucha ale jednak smuci mnie fakt ze mój jeszcze mąż nie odezwał się wcale. Dodatkowo na patrzylam się na cudowne ale zajeb**** drogie wózki[emoji26]

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Gratulacje cudownych wieści [emoji5]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama

1480609045-1d1mld.jpeg

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Gratuluję takich cudnych wieści :-) wspaniałe kochana!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry