reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Enkamat...maskara.
Czasami mam wrażenie, ze ci ludzie są mocno nieszczęśliwi ze tak złośliwi są dla innych.

Co do zakupów to muszę mojego męża pochwalić bo tylko on robi. Zna się na tym doskonale i wiec co gdzie lepsze, tańsze , albo kiedy promocja :)

A co do widoków, to mimo, że ja w centrum Wawy tuż przy metrze to tez mam całkiem niezły. No w sumie to dla niego kupiliśmy mieszkanie
23119a6820eacfe63776b3211ebdcf02.jpg

oar8pg4ngmro558y.png

reklama
Jestem po wizycie u neurologa... bardzo "zabawna" w swoim tylko mniemaniu Pani doktor na dzień dobry stwierdziła, ze "o, pewnie chce zwolnienie i wymyśliłam rwe" myślałam, ze Jej jebne ale w pełnym opanowaniu powiedziałam, ze Jej diagnoza jest błędna gdyż w pierwszej ciąży pracowałam do końca i teraz chce też jak najdłużej. następnie stwierdziła, ze "jakby mnie tak bardzo bolało to bym nie weszła z takim pięknym uśmiechem i na ladniutkich obcasikach" no i tu znowu odbilam piłeczkę, ze na obcasach chodzę już naście lat i jak zakładam plaskie buuty to plecy bolą mnie bardziej, dodałam również ze Bardzo przepraszam, ze nie wczulam się w rolę i nie zaczęłam jeczec z bólu już przed gabinetem.
Ok, zbadala mnie, odruchy jak przy rwie... Ale jak to "doktor" stwierdziła mam krzywy kręgosłup, tak będzie, będzie coraz gorzej, mogę chodzić na basen albo yoge dla ciężarnych, do fizjoterapeuty na to obklejenie plastrami to ona mi nie da bo miednica co chwilę praktycznie w ciąży zmienia ustawienia więc trzeba by to było non stop zmieniać (co jest brednia według mnie)
No nie ważne, wyszłam i złożyłam skargę na nią.

I wiecie co? wtedy w szpitalu mnie lepiej potraktowali przy tym bólu niż dziś ta lekarka w jakby nie było prwatnej klinice.
Niestety bóle kręgosłupa i rwa jest tak popularna w dzisiejszych czasach, że nikt nic sobie z tego nie robi. Normalnie zapisałaby leki przeciwbólowe. Zawsze zalecają basen i ćwiczenia. Ogólnie mam takie wrażenie, że babki lekarki są zwykle nie miłe.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Jestem po wizycie u neurologa... bardzo "zabawna" w swoim tylko mniemaniu Pani doktor na dzień dobry stwierdziła, ze "o, pewnie chce zwolnienie i wymyśliłam rwe" myślałam, ze Jej jebne ale w pełnym opanowaniu powiedziałam, ze Jej diagnoza jest błędna gdyż w pierwszej ciąży pracowałam do końca i teraz chce też jak najdłużej. następnie stwierdziła, ze "jakby mnie tak bardzo bolało to bym nie weszła z takim pięknym uśmiechem i na ladniutkich obcasikach" no i tu znowu odbilam piłeczkę, ze na obcasach chodzę już naście lat i jak zakładam plaskie buuty to plecy bolą mnie bardziej, dodałam również ze Bardzo przepraszam, ze nie wczulam się w rolę i nie zaczęłam jeczec z bólu już przed gabinetem.
Ok, zbadala mnie, odruchy jak przy rwie... Ale jak to "doktor" stwierdziła mam krzywy kręgosłup, tak będzie, będzie coraz gorzej, mogę chodzić na basen albo yoge dla ciężarnych, do fizjoterapeuty na to obklejenie plastrami to ona mi nie da bo miednica co chwilę praktycznie w ciąży zmienia ustawienia więc trzeba by to było non stop zmieniać (co jest brednia według mnie)
No nie ważne, wyszłam i złożyłam skargę na nią.

I wiecie co? wtedy w szpitalu mnie lepiej potraktowali przy tym bólu niż dziś ta lekarka w jakby nie było prwatnej klinice.

I bardzo dobrze zrobiłaś ci lekarze myślą że są bogami. Co za chamstwo.

że niby co ? plastrami oklejać się nie możesz ? czy ja dobrze zrozumiałam ?

Niestety bóle kręgosłupa i rwa jest tak popularna w dzisiejszych czasach, że nikt nic sobie z tego nie robi. Normalnie zapisałaby leki przeciwbólowe. Zawsze zalecają basen i ćwiczenia. Ogólnie mam takie wrażenie, że babki lekarki są zwykle nie miłe.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja tez tak uważam. Dlatego przy tym usg jak zobaczyłam ze kobieta lakarz to od razu powiedziałam bedzie słabo, o płci to na pewno możemy pomarzyć.

No i miałam rację.

oar8pg4ngmro558y.png

reklama
Do góry